Моїсеєв впав у кому

24 грудня 2010, 11:32

Російський співак Борис Моїсеєв перебуває у стані штучної коми.

Про це у п‘ятницю пише "Московский комсомолец".

За словами прес-секретаря артиста, за підсумками лікарського консиліуму, стан Моїсеєва оцінюється як стабільно важкий.

"За словами лікарів, до вчорашнього дня стан Моїсеєва був дуже важким, зараз йому трохи легше. Загрози життю немає", - повідомив ЗМІ прес-секретар співака.

"Однак артиста введено у стан штучної коми і підключено до апарату штучного дихання. На думку лікарів, це полегшить їм лікування пацієнта", - додав прес-секретар.

За словами чоловіка, наразі Бориса Моїсеєва перевезли до іншої лікарні - Інституту неврології РАМН.

 

Нагадаємо, що 56-річному Моїсеєву стало зле у неділю, 19 грудня, але спершу він відмовлявся від госпіталізації. Проте згодом його стан різко погіршився, і в понеділок Моїсеєва доставили до лікарні.

Раніше таблоїди писали, що в результаті інсульту в артиста було паралізовано ліву сторону тіла, але прес-служба Моїсеєва це спростувала.

Ймовірно, на здоров'я співака не кращим чином міг вплинути щільний робочий графік. Лише за минулі два місяці артист дав понад 40 концертів і знявся у новорічних "вогниках" всіх центральних телеканалів Росії та Україні.

21-го грудня Борис Моїсеєв планував влаштувати презентацію свого нового відеокліпу на пісню "Я не могу тебя терять". Та презентацію було перенесено на пізніший термін.

Фото "Дусі"

IDEALMEDIA