Моїсеєва паралізувало

21 грудня 2010, 10:49

У понеділок російський артист Борис Моїсеєв переніс інсульт. Співака доставили до лікарні. Він, як і раніше, перебуває у важкому стані.

Через крововилив у мозок у 56-річного Моїсеєва відняло лівий бік тіла, пише "Life News".

"За словами медиків, крововилив стався у передній частині правої півкулі мозку. Лікарі намагаються зробити все можливе, щоб нормалізувати стан Бориса. Ми всі за нього дуже переживаємо", - розповіли в оточенні артиста.

Стан співака оцінюється як важкий. Біля нього постійно знаходяться кращі лікарі клініки, в тому числі черговий реаніматолог.


Нагадаємо, зірка російської естради потрапив до реанімації приватної московської лікарні напередодні.

Моїсеєву стало зле, коли він перебував у підмосковній Барвисі. Лікарі швидкої допомоги доставили його в одну з елітних клінік столиці. Там Моїсеєва відразу ж помістили у блок інтенсивної терапії, а потім повезли на комп'ютерну томографію.

Моїсеєв переніс інсульт

Повідомляється, що перші напади нездужання Моїсеєв відчув ще в ніч з неділі на понеділок. Друг, який був поряд зі співаком, викликав швидку. Медикам артист поскаржився, що дуже втомився - через щільний графік йому доводиться спати по 2-3 години на добу.

Лікарі швидкої надали Моїсеєву першу допомогу і запропонували терміново поїхати до клініки. Але він відмовився, пояснивши, що не може ось так кинути всі свої справи.

Втім, наступного дня стан артиста погіршився, тому було прийнято рішення терміново везти його до лікарні.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів