Lady Gaga призначили головною добродійкою року

24 грудня 2010, 13:41

Ексцентричну співачку Lady Gaga назвали наймилосерднішою з-поміж знаменитостей у 2010-му році.

Таке звання, за версією благодійної організації "DoSomething.org", артистка заслужила своєю невпинною боротьбою за права геїв, пише "Ace Showbiz".

Зокрема, Lady Gaga публічно виступала за скасування так званого закону "Don't Ask, Don't Tell" ("Не питай, не говори"), який стосувався військовослужбовців із нетрадиційною орієнтацією.

Друге місце в списку цьогорічних добродіїв одержала новоспечена матуся, співачка Аліша Кіз, за її внесок до справи боротьби з ВІЛ/СНІД.


Lady Gaga назвали наймилосерднішою

До Топ-10 також зарахували кантрі-зірку Тейлор Свіфт, голлівудську парочку Ештона Катчера й Демі Мур, актора Метта Деймона та юного співака Джастіна Бібера.

Водночас аналогічний рейтинг, складений організацією The Giving Back Fund, очолила медіа-королева Опра Вінфрі. Сума пожертв, зроблених нею через однойменний фонд, за деякими підрахунками, перевершує 41 мільйон доларів.

Нагадаємо, заради благодійництва Lady Gaga нещодавно пішла на "віртуальне самогубство", разом із іншими зірками залишивши всі соціальні мережі, допоки не будуть зібрані кошти на допомогу дітям, хворим на СНІД.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів