Помер зірка "Ромео і Джульєтти" та "Парку Юрського періоду-2"

3 січня 2011, 14:40

2-го січня у віці 64 років пішов з життя ветеран британського кіно Піт Постлтуейт, відомий завдяки ролям у фільмах "В ім'я отця" та "Ромео і Джульєтта".

Про це повідомили близькі кіноактора, пише "The Daily Mail".

Піт Постлтуейт тихо пішов з життя цієї неділі в одному зі шпиталів графства Шропшир після тривалої тяжкої хвороби. Нагадаємо, у 1990-му році кінозірці діагностували рак яєчок.

64-річна зірка голлівудських блокбастерів "Парк Юрського періоду" і "Звичайні підозрювані" та фільму "Справа - труба" продовжував працювати до останніх місяців життя, незважаючи на лікування від раку.


Останні роки життя актор провів із дружиною Джекі, з якою був у шлюбі 7 років, та двома своїми дітьми: 21-річним Вільямом та 14-річною Лілі.

У 2004-му році указом королеви Великобританії Єлизавети ІІ Піт Постлтуейт став кавалером Ордену Британської Імперії.

Пішов з життя найкращий актор у світі за версією Стівена Спілберга - Піт Постлтуейт

Постлтуейт разом із гуру Голлівуду, режисером Стівеном Спілбергом разом працювали над фільмами "с– 2: Загублений світ" та "Амістад". Спілберг називав Постлтуейта "найкращим актором у світі", на що той відповідав:

"Я впевнений, що насправді Спілберг сказав: "Річ у тому, що Піт гадає, що він найкращий актор у світі".

Також Піт Постлтуейт знявся поряд з Леонардо ДіКапріо і Клер Дейнс у фільмі "Ромео і Джульєтта" База Лурманна. Там він зіграв роль священика.

А роль Джузеппе Конлона у фільмі 1993-го року "В ім'я отця" принесла йому номінацію на премію Американської кіноакадемії Оскар.

Віддаючи останню шану пам‘яті Піта Постлтуейта, його друг, зірка фільму "Реальне кохання" Білл Найі сказав: "Його дружба була для мене за честь - він незамінний"

Англійський письменник, драматург і актор Стівен Фрай, який виконав головну роль у фільмі "Оскар Вайльд" у своєму Twitter написав:

"Втрата великого Піта Постлетуейта - надзвичайно сумний спосіб розпочати рік".

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів