Зірку "Маленької Віри" підстрелили?

5 січня 2011, 10:33

Російського актора Андрія Соколова було госпіталізовано з рваною раною ноги, повідомляє "Комсомольская правда" з посиланням н "РИА Новости".

"Андрій Соколов пізно ввечері у вівторок був доставлений у Національний дослідний інститут імені Скліфосовського з травмами, характерними для травматичної зброї, з квартири на Калузькій площі", - пояснив представник правоохоронних органів.

"Лікарі обробили рвану рану, і актор зміг виїхати додому. При цьому поранитися актор міг і сам, впавши на гострий предмет", - зауважив представник міліції.

Щоправда, сам Соколов відмовився пояснювати причини події. Артист написав заяву з проханням не вести слідство за фактом нанесення тілесних ушкоджень.


Водночас, за даними "Life News", актор приїхав до лікарні у супроводі дружини Ольги. Медикам подружжя сказало, що Андрій пошкодив ногу, коли виходив з під'їзду свого будинку.

Соколов приховує, що його поранили?

"Андрій послизнувся і впав на щось гостре. В результаті він так порізав ногу, що не може тепер нормально ходити", - розповідала дружина артиста.

У клініці актора направили до травматології. Однак під час огляду замість очікуваного порізу лікарі виявили в лівій гомілці Соколова сліпе вогнепальне поранення з кулею, що застрягла всередині.

Нагадаємо, 48-річний актор Андрій Соколов відомий за ролями у таких фільмах, як "Маленька Віра", "Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво...", "Смерш", а також у серіалі "Адвокат", тощо.

Фото "Аllstars"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів