Удовиченко вивезли на "швидкій" з розбитою головою

9 січня 2011, 19:58

Відома російська актриса Лариса Удовиченко потрапила до реанімації з серйозною травмою голови.

У суботу 8-го січня, близько 17 години за московським часом, Ларису Удовиченко з її московської квартири на "швидкій" доставили до столичної Боткінської лікарні.

Актрису поклали до реанімації, пише "Комсомольская правда". За словами медиків, в результаті випадкового падіння вона отримала рану тім'яної області голови.

Вже 9-го січня, щойно стан Лариси Іванівни покращився, її перевели у відділення нейрохірургії.


У палату Удовиченко вже пустили родичів. Провідати актрису прийшли сестра і дочка Марія.

Тим не менш, у стаціонарі Удовиченко пробуде як мінімум ще два тижні.

Як пише видання "Дни.ру", міліція не розглядає кримінальну версію в отриманні Удовиченко важкої травми. За попередньою версією, причиною черепно-мозкової травми, забиття і садна могло бути падіння артистки на вулиці, після чого постраждала у стані шоку дійшла додому самотужки.

"Викликана за фактом події швидка допомога виявила актрису в її квартирі з відкритою черепно-мозковою травмою. У квартирі також перебувала дочка Удовиченко, від якої жодних заяв про напад на матір не надійшло", - сказав представник міліції.

Нагадаємо, зі своїм чоловіком бізнесменом Геннадієм актриса розлучилася багато років тому. Нині Удовиченко проживає у квартирі з дочкою-підлітком Марією.

"За об'єктивними даними, про кримінальну складову події не йдеться", - додав співрозмовник РИА Новости, пише газета.

Лариса Удовиченко знялася у понад 100 фільмах. На її рахунку роль Маньки-Облігації в телесеріалі "Місце зустрічі змінити не можна", картини "Зимова вишня", "Мері Поппінс, до побачення!", "Любити по-російськи", серіал "Даша Васильєва. Любителька приватного розшуку" за романами Дар'ї Донцової та море інших.

Фото "Рускино"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів