Саркозі знову розлучається з дружиною - на екрані

12 січня 2011, 14:03

У Франції зняли фільм про чинного президента Республіки Ніколя Саркозі, пише "Pure People".

Ксавьє Дюррінгер став режисером картини "Підкорення" про сходження Саркозі до влади.

"Ніколи в нашій країні ще не знімали фільм про чинного президента, який би до того ж ґрунтувався суворо на основі реальної послідовності подій", - пише "Le Parisien".

Тож стрічка присвячена приходу до влади Ніколя Саркозі. При цьому особливу увагу приділено президентським виборам у 2007-му році.


На роль самого Саркозі спершу чекали актора Франсуа Клюзе, який відмовився її виконувати. "Він не знав, як підійти до персонажа", - пояснив продюсер Ерік Альтмайєр.

Врешті за Саркозі взявся відомий у кіно та театрі актор, член "Comédie-Française" Дені Подалідес. Звісно, Саркозі та Подалідес не схожі, але всі були одностайні: Дені вражаючий у грі. Щоб вписатися у роль, він годинами роздивлявся зображення чинного президента.

Про Ніколя Саркозі зняли фільм. У головній ролі - Дені Подалідес (на фото)

У "Підкоренні" чимала увага приділяється партизанському суперництву під час президентської кампанії-2007. До слова, жоден з акторів фільму не зустрічався зі своїм реальним альтер-его, аби не допустити політичного втручання у хід зйомок.

До того ж, як стверджує оточення президента, сам Ніколя Саркозі нічого не знає про фільм. Коли він побачив свого кіношного двійника, він нібито пожартував: "У нього менше волосся, ніж у мене".

Відомо, що у фільмі, зокрема, зображується і приватна драма Саркозі, зокрема крах його шлюбу з колишньою дружиною Сесілією Сіганер-Альбеніц, яка нині заміжня за мільйонером Рішаром Аттіасом.

До речі, Сесілія у кіно матиме обличчя акторки Флоранс Пернель, роль міністра Домініка де Вільпена зіграв Самюель Лабарт, Жаком Шираком став Бернар Лє Кок, а Рашиду Даті зіграла Саїда Джавад.

Так виглядатимуть французькі політики на екрані вже у травні

Зйомки картини проходили влітку у замках у паризькому регіоні, а також у самій столиці Франції.

Наразі, як кажуть, навіть самі актори стрічки не бачили картину. Фільм має вийти на екрани у травні 2011 року.

Варто зазначити, що на перші дві хвилини фільму, що були представлені у Конгресі Національної федерації французького кінематографу, публіка реагувала енергійними оплесками.

Фото з "Pure People" та "Libération"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів