Кейт Хадсон спекулювала своїм "нещасним" дитинством?

12 січня 2011, 17:28

Шанувальники кінозірок Голді Хоун та Кейт Хадсон незабаром матимуть змогу дізнатися нові несподівані факти з їхнього життя.

Вивести на чисту воду своїх екс-дружину та дочку має намір музикант Білл Хадсон, який вже написав про них книгу "So You Are A Star", повідомляє "New York Post".

"(Голді та Кейт) казали пресі про мене неправду, буцімто я покинув сім'ю. Я намагався підтримувати зв'язок із моїми дітьми, але Голді зробила це неможливим", - розповів він.

"Кінозірка, якій до вподоби мати "відкриті стосунки" та обмежувати доступ до її дітей", - так характеризує чоловік акторку Голді Хоун, із якою вони розлучилися в 1979-му році.


"Ми кохалися всюди… в літаку, ванних кімнатах, на дахах, під ковдрами в (салоні) першого класу… просто будь-де, де тільки могли", - пригадує Білл Хадсон подробиці свого нетривалого шлюбу з зіркою фільму "Людина за бортом".

Що ж до доньки, яку фактично виростив наступний цивільний чоловік Хоун, актор Курт Рассел, біологічний татко натякає – молода актриса навмисне спекулювала своїм "нещасним" дитинством.

"Кейт використала історію, що я її покинув, бо їй було треба, аби в її житті була трагедія. Вона виросла в Голлівуді із привілеями, із приватними літаками. Ніхто б не симпатизував їй, якби в неї не було якоїсь трагедії", - стверджує батько.

Татусь розповість всю правду про донечку Кейт

Зі слів чоловіка, навіть коли два роки тому занедужала його мати, Кейт не побажала із нею спілкуватися.

Як повідомила агент новоспеченого письменника Хадсона, вже заплановано зустрічі з видавцями з приводу публікації його книги.

"Чого він справді хоче, то це стосунків зі своїми дітьми, і сподівається, що це допоможе", - сказала вона.

Представники обох актрис не дали жодних коментарів з приводу майбутнього бестселера.

В будь-якому разі, його автор обрав не найкращий час для своїх гучних одкровень. Адже, за деякими відомостями, Кейт Хадсон саме чекає на малюка, отже, потребує спокою та позитивних емоцій.

31-річна акторка перебуває на 14-му тижні вагітності, заявляє "US Magazine". Татком майбутнього малюка є фронтмен популярного гурту "Muse" Метью Белламі.

"Це не було заплановано, проте вони раді", - повідомило джерело.

Як відомо, Хадсон вже має 7-річного сина Райдера від першого шлюбу.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів