Тімберлейк став жилеткою для Йохансон?

13 січня 2011, 10:08

Актриса Скарлетт Йохансон, яка нещодавно лишилася без чоловіка Райана Рейнолдса, тепер шукає розради у своєму колишньому - Джастіні Тімберлейку.

Зірку не спиняє навіть наявність у екс-бойфренда дівчини, акторки Джессіки Біль, якій все це не до вподоби, пише "The Showbiz Spy".

"Скарлетт мала пристрасні стосунки з Джастіном, доки не запала на Райана, а тепер Скарлетт та Райан розлучаються. Джессіка ж боїться, що колишні коханці повернуться до того, на чому зупинилися", - говорить інформатор.

"По-перше, у якийсь момент він (Тімберлейк) зустрічався з Джессікою та Скарлетт одночасно. Джессіка завжди дивилася на це крізь пальці й давала Джастіну простір, якого він потребував. Вони можуть побути нарізно деякий час, потім знову зійтися. Але тепер вона стурбована, що все зміниться, коли на сцену повернулася новоспечена холостячка Скарлетт", - каже він.


Скарлетт втішає Джастін?

Тим часом саму Йохансон дратує те, що її екс-чоловік геть не нудьгує в компанії своєї колеги Сандри Баллок.

Друзі 46-річної "міс Конгеніальності", яка торік також пройшла через тяжке розлучення, мають сподівання, що їхня з Рейнолдсом взаємна симпатія переросте в щось більше.

Нагадаємо, подейкують, що Джессіка Біль рішуче налаштована залигати Тімберлейка й одержати від нього жадану обручку. Дівчина прагне завести родину, та ладна покинути кавалера, якщо той не зважиться на рішучий крок.

Фото joshandjosh.typepad.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів