"Депутатський племінник" позичив круте авто у моделі з податкової

13 січня 2011, 12:56

Переможець одного з популярних телевізійних проектів, новоспечений 19-річний мільйонер Олексій Кузнєцов запевняє, що не має тітки-депутата, а крута тачка з "ксивою" належить його дівчині з податкової.

Нагадаємо, після того, як Кузнєцов переміг у телешоу і виграв два мільйони гривень, вибухнув скандал. Хлопець, якого позиціонували на проекті як бідного, наче церковну мишу, засвітився за кермом дорогого джипа зі спецпропуском та поруч із двома блондинками.

"Все, що було показано в сюжетах "Х-фактора" про мою сім'ю - правда. У мене немає тьоть - народних депутатів і багатих батьків!" - заявив Кузнєцов "Бліку", реагуючи на скандальні публікації в інтернеті.

Переможець телешоу Кузнєцов: "У мене немає тьоть - народних депутатів і багатих батьків!"

Дорогий автомобіль Олексій списав на свою "привабливу подружку" Катю:


"Авто належить моїй дівчині, це подарунок її батьків, оскільки вона дуже приваблива, молода, займається модельним бізнесом, щоб вона була у безпеці і не було проблем у громадському транспорті".

Той факт, що Катя повернулася до Кузнєцова після їхнього розриву, він прокоментував так:

"Ця людина покохала мене не через те, що у мене є гроші, звання і титули, а тому що я хороший. Вона приходила на ефіри, підтримувала моїх батьків, бо вони знайомі".

Втім, як з‘ясувалося, дівчина у переможця телепроекту - птаха не проста.

"Вона колишня балерина, навчалася у Лондоні і викладала дітям. Нещодавно повернулася до Києва, де закінчила Національний університет державної податкової служби України, за фахом юрист. І працює на даний момент в одній з районних податкових служб", - заінтригував Кузнєцов.

Кузнєцов катався на джипі балерини-моделі, яка працює у податковій

Мало того, балерина-податківець ще й модельним бізнесом не гребує.

"І крім цього займається модельним бізнесом, оскільки у балеті отримала травму коліна, і їй довелося відмовитися від танцювальної кар'єри. Катя фанатка балету, родом з Одеси, зараз живе у Києві", - закінчив оповідку про кохану Льоша.

Водночас наявність спеціального пропуску на лобовому склі позашляховика, яким він керував, Кузнєцов також списав на свою дівчину і податкову:

"Пропуск зовсім не депутатський, і це одразу видно. Пропуск податкової служби, він належить моїй дівчині і розміщений на її машині".

До слова, окрім дівчини Кузнєцова, у салоні джипа знаходилася нібито молодша сестра парубка Катя.

Також журналісти вирішили розпитати у журі проекту, чи можна назвати сам конкурс і його підсумки справедливими, і чи знали вони про обставини з Кузнєцовим - переможцем шоу.

"Так, я бачив фотографії Олексія в інтернеті. Все, що можу сказати, що журі абсолютно не в курсі особистого життя учасників. Можу лише сказати, що Кузнєцов розповідав нам, що їхня сім'я володіє власним бізнесом", - повідомив продюсер Ігор Кондратюк газеті.

Кондратюк: "...Кузнєцов розповідав нам, що їхня сім'я володіє власним бізнесом"

"А з приводу того, що у прямому ефірі людям показували відео про нещасливе життя Олексія - ці питання мають бути поставлені каналу, який підготував матеріали для проекту", - впевнений Кондратюк.

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів