Замість сексу зі шльондрою у Бекхема був масаж?

17 січня 2011, 18:55

Футболіст Девід Бекхем рішуче налаштований відвоювати свою репутацію зразкового сім'янина.

Спортсмен намагається довести в суді, що не зраджував свою дружину з повією Ірмою Нічі, як це було написано у виданні "In Touch" у вересні, повідомляє "3 am".

Минулої п'ятниці Девід представив цілий перелік вагомих причин, з яких він ніяк не міг кохатися із Нічі. Зокрема, в один з вечорів, про які казала Ірма, футболіст нібито був зайнятий масажем.

"Як зазвичай, коли я приїжджаю до готелю перед матчем, терапевт-масажист приходить до готельного номеру за кілька годин після того, як я поселюся, щоб зробити мені масаж", - зазначив Бекхем.


Бекхем настраждався через проститутку

"Я пригадую, що терапевт не полишав мого готельного номеру до раннього ранку п'ятниці, 17-го серпня. Моя команда безпеки була зі мною до того, під час та після масажу. Після того, як терапевт пішов, я вклався спати", - запевнив він.

Окрім того, зі слів спортсмена, він просто не має звички тягати із собою 10 тисяч доларів – а саме таку суму він буцімто сплатив за сексуальні послуги Ірми. В такому випадку він був би змушений звернутися по гроші до своїх службовців.

У своїй заяві Бекхем також розповів суду, що всі ті огидні звинувачення спричинили у нього "тяжкі емоційні страждання, включаючи глибоке приниження, сум'яття, гнів та тривогу".

Якщо суд Каліфорнії дослухається до аргументів спортсмена, той зможе вимагати від компанії-власниці видання "In Touch" і самої жриці кохання компенсацію у розмірі 26,1 мільйона доларів.

Нагадаємо, у вересні Ірма Нічі натхненно розповіла журналістам про те, яким "лагідним та милим" був із нею зірковий клієнт, та про груповий секс, під час якого футбольна зірка знехтував запобіжними заходами.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів