Колишній Холлі Беррі розпочав війну за дочку

19 січня 2011, 11:34

Колишній бойфренд актриси Холлі Беррі, канадський манекенник Габріель Обрі вирішив поборотися за свої батьківські права.

34-річний красунчик наполягає, щоб його офіційно визнали татом 2-річної доньки Беррі, Нали Габріели. Із відповідною вимогою він звернувся до суду наприкінці грудня, пише "TMZ".

Як стверджують джерела, Обрі побоюється, що між ним та колишньою виникатимуть суперечки щодо того, з ким із них проводитиме час дівчинка. Натомість офіційне батьківство допоможе йому захистити власні права.

Досі в батьків Нали не виникало необхідності документально затверджувати такі речі як опіка над нею, порядок відвідувань або фінансове забезпечення. Між Беррі та Обрі просто існувала домовленість, та жоден з них не відчував потреби звертатися до суду.


Колишній створює для Холлі Беррі мороку

Та, схоже, між колишніми пробігла чорна кішка. Як висловився інформатор видання, якщо 10 балів – це атомна війна, то стосунки між Холлі та Габріелем вже сягнули відмітки 2.

Нагадаємо, актриса та манекенник познайомилися під час фотосесії для модного журналу. Маленька Нала, плід їхнього кохання, з'явилася на світ у березні 2008-го року.

Навесні 2010-го Холлі та Габріель розлучилися. Тоді подейкували, що Обрі має намір забрати доньку з собою до Канади, оскільки йому не до вподоби спосіб життя Беррі.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів