Джордж Лукас підготувався до Апокаліпсису?

20 січня 2011, 11:30

Схоже, легендарний режисер Джордж Лукас аж занадто захопився теорією про кінець світу 2012-го року. Від Апокаліпсису він згоден урятувати лише свого колегу Стівена Спілберга.

Жартує творець "Зоряних воєн" чи ні, але оточуючим доводиться частенько вислуховувати його палкі промови про наближення другого пришестя.

"Проповіді" 66-річного Лукаса на власні вуха чув канадський актор та сценарист Сет Рогер, повідомляє "Toronto Sun".

"Джордж Лукас сідає та всерйоз розпочинає 25 хвилинну розмову про те, як, на його думку, в 2012-му році настане кінець світу. Тобто, по-справжньому. Він так думає", - поділився Рогер.


"Джордж говорить про тектонічні плити, та увесь цей час Спілберг, закочуючи очі, (каже): "Мій безмізкий друг не замовкне, перепрошую", - розповів актор.

Спершу Рогеру здалося, що Лукас жартує. Втім, коли він збагнув, що режисер всерйоз обмірковує сценарій майбутнього Апокаліпсису, то поцікавився, чи не збудував той для себе рятівного космічного корабля.

"Тож я спитав його: "Можна мені одне місце (на кораблі)?" Він запевнив, що космічного човна не має, але, безсумнівно, десь у гаражі стоїть "Millenium Falcon" (корабель із "Зоряних воєн") з пілотом, готовим вирушити… Це будуть він та Спілберг, а я вибухну разом з усіма іншими", - пригадав зірка фільму "Спійдервік: Хроніки".

Фото businessinsider.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів