Чоловік Бейонсе вимагає гольф-мобілі та горілку

27 січня 2011, 11:38

Американський репер Jay-Z виявився неабияким вередуном. За лаштунками кожного його концерту повинні чекати чотири гольф-мобілі для пересування, а їсти зірка бажає лише срібними приборами та з "гарної порцеляни".

Загалом райдер чоловіка співачки Бейонсе містить 75 пунктів, повідомляє "The Showbiz Spy".

Jay-Z їсть зі срібла

Для натхнення Jay-Z іще потрібні чотири пляшечки горілки та текіли, італійське червоне вино "Sassicaia" 2004-го року, яке коштує понад 200 доларів за пляшку, напій "Red Bull" без цукру та апельсиновий сік без м'якоті.

Крім того, у гримерці зірки обов'язково має бути мед.


Подейкують, ще химерніша забаганка вписана до райдеру співачки Lady Gaga.

Артистці в її гримерці конче необхідний балон із киснем. Крім того, якщо зірці та її команді не подадуть вечері до п'ятої вечора, це вважатиметься порушенням умов контракту.

Серед вимог співачки Мерайї Кері, яка має репутацію справжньої примадонни, - шампанське "Cristal" по 1500 доларів за пляшку.

Лишається сподіватися, що, завагітнівши, зірка змінила цей пункт у своєму списку на щось безалкогольне.

Репер 50 Cent тішить організаторів своїх виступів райдером на 18 сторінок, де, зокрема, докладно пояснює, як саме йому мають подавати їжу, та на яких порцелянових тарілках.

Попри 12 винагород "Греммі", до усіляких витребеньок байдуже співачці Аліші Кіз. Кумедно, але виконавиця просить для себе лише пакет цукерок "M&Ms".

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів