Третій шлюб Дженніфер Лопес урятували діти

27 січня 2011, 13:50

Співачка, актриса й телезірка Дженніфер Лопес зізналася – її шлюб із Марком Ентоні врятувало народження дітей.

Поява двійнят Макса та Емми змусило зірку збагнути: третє розлучення – це не варіант, пише "Contact Music" із посиланням на "In Touch".

"Діти зробили нас із Марком сильнішими… То були тяжкі часи", - пригадує Лопес.

"Ми й досі чубимося, але, кінець кінцем, у нас є ці чудові діти, яким ми потрібні. Ми пообіцяли одне одному ніколи не лягати до ліжка сердитими", - говорить зірка.

Малята також допомогли своїй мамі вибратися з депресії, у яку загнала її тяжка перевтома. Дженніфер зізнається, у 2002-му році, під час зйомок фільму "З мене досить" вона пережила "щось на кшталт" зриву, від якого цілком не оговталась до народження двійнят у 2008-му.

"Я була така: "Не хочу розмовляти, не хочу нічого робити". Мої діти врятували мене", - каже Лопес.

За 10 днів після народження Макса та Емми Дженніфер знову скотилася в емоційну кризу та звернулася за допомогою до чоловіка.

"Я не могла достатньо швидко встати, щоб погодувати малят, і Марк багато допомагав, а я плакала і плакала", - зізнається артистка.

Як відомо, до зустрічі з нинішнім чоловіком, Лопес устигла двічі сходити заміж. Першим її чоловіком був кубинець Оджані Ноа, який нині збирається забагатіти на секс-відео своєї колишньої.

Удруге артистка вийшла заміж за танцівника Кріса Джадда. Цей шлюб зазнав краху, коли Дженніфер захопилася актором Беном Аффлеком.

Зірка "Обіцяти – не означає одружитися" мав усі шанси стати для Джей Ло чоловіком №3, втім призначене весілля було скасоване, коли до нього лишалося буквально кілька годин, зазначає англомовна Вікіпедія.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів