Собчак нюхала кокаїн та підправляла обличчя

28 січня 2011, 14:04

Російська телеведуча та тусовщиця Ксенія Собчак зізналася, що вживала наркотики та корегувала власне обличчя, пишуть "Дни.ру".

"Я робила ботокс, вколювала "Рестилайн". І не бачу проблеми в тому, щоб про це говорити", - заявила білявка.

Та на цьому відвертості Собчак не закінчуються. Ксюша вирішила розповісти й про своє захоплення наркотиками.

"Так само, як не приховую, що пробувала кокаїн, не сиділа на ньому, але пробувала. Не розумію, коли наші зірки говорять, що не знають, що це таке ", - заявила вона під час інтерв’ю з іншою російською тусовщицею Машею Малиновською.


Водночас сама Малиновська розповіла про свої силіконові груди і аборт.

Собчак і Малиновську потягнуло на відвертості

"Я не робила собі груди спеціально. Дуже давно я робила аборт, були на те причини. Але навіть на невеликому терміні груди вже досягла величезних розмірів. І після аборту вони стали порожніми і обвисли. Як розповідають ці анекдоти... Про вуха спанієля", - пояснила Малиновська.

"Я страшенно комплексувала і навіть сексом, пардон за інтимні подробиці, не могла займатися. Я прийшла до пластичного хірурга, і він пояснив, що груди неможливо натягнути. Вони будуть маленькими, а шрам буде величезний, у вигляді якоря. І він запропонував мені підняти груди за рахунок імплантату. Це було не збільшення, це була рятувальна операція", - зауважила силіконова діва.

Нагадаємо, наразі Маша чекає на первістка. Однак телеведуча запевняє, що імплантати не завадять їй годувати грудьми.

Фото km.ru та a-4e.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів