Батько Елтона Джона ніколи не чув його музики

31 січня 2011, 15:12

Батько співака Елтона Джона жодного разу не прийшов на його виступ. Між тим артистові, який почав грати на фортепіано у 3 роки, дуже бракувало саме його визнання.

"Знаєте, мій батько ніколи не чув, як я граю. Ніколи", - зізнався сер Елтон, чиє справжнє ім'я Реджінальд Кеннет Дуайт.

Батько, капітан авіації Стенлі Дуайт бажав для свого первістка кар'єри в банківській сфері. Коли ж майбутньому артистові виповнилося 15 років, його тато й мама розлучилися, пише "The Daily Mail".

"Він був жорсткою та неемоційною людиною. Суворою. Служив у Королівських повітряних силах. Він був зневажливим, розчарованим та, врешті, відсутнім. Я лише хотів, аби він визнав те, чого я досяг. Але він ніколи цього не зробив", - розповів 63-річний співак.


"Це було не те, щоб він (батько) не знав, як поводитися з дітьми. Він залишив нас, одружився знов та завів іншу сім'ю та, за загальним визнанням, був для них чудовим татом. Справа була не в дітях, а в мені", - говорить сер Елтон.

Стенлі Дуайт пішов з життя в 1992-му році, майже за два десятиліття до народження свого онука Закарі.

Цьому малюкові батьківської любові точно не бракуватиме. Він має двох татусів, Елтона Джона та Девіда Ферніша, які були поряд із ним ще у момент його народження.

Пологи в сурогатної матері, яка виносила малюка для зіркової пари, почалися передчасно. Щасливі батьки Закарі мусили щодуху мчати в лікарню, аби не пропустити появу свого первістка.

Коли малюк з'явився на світ, обоє чоловіків роздяглися до поясу, аби забезпечити найкращий контакт із новонародженим - "шкіра до шкіри".

"Це була найщасливіша мить у нашому житті", - поділився Ферніш із "Sunday Times".

Аби їхній хлопчик не плутався, подружжя домовилося, малий кликатиме татусями їх обох, але по-різному: Елтона – "Daddy", а Девіда – "Рара".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів