Рікі Мартін чепурить своїх дітей заради папарацці?

1 лютого 2011, 10:22

Популярний співак та щасливий татусь Рікі Мартін особисто дбає про імідж своїх двійнят Матео та Валентино.

39-річний артист турбується про те, як виглядатимуть його дворічні малята в очах папарацці, пише "Contact Music" із посиланням на "Billboard.com".

"Я люблю одягати їх щоранку та працювати над їхнім виглядом. Я думаю: "Давай-но одягнемо ці класні штанці й цю майку", а тоді додаю: "Якщо і є якесь фото папарацці, на яких вони погано вдягнені, то це робив не я!" - каже Мартін.

Пригадуючи свій славнозвісний торішній пост на вебсайті, де він відверто зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації, співак каже – те рішення принесло йому полегшення та радість.


"Багато місяців я уявляв, як це найкраще зробити. Я думав, це могла б бути пісня або інтерв'ю, або книга. Але я б не зміг чекати ще вісім місяців (допоки вийде його автобіографічна книга "Ме"). Я мусив зробити це, зараз. Тож однієї п'ятниці я зателефонував своєму менеджерові та сказав "Я зроблю це в понеділок", - пригадує Рікі.

У творчих планах Рікі Мартіна несподіване перевтілення. У бродвейській постановці "Евіта", яку глядачі побачать в 2012-му році, співак постане в образі незламного аргентинського революціонера Ернесто Че Гевари.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів