Гвінет Пелтроу розповіла про своє куріння та таланти Бейонсе

1 лютого 2011, 17:58

Американська актриса Гвінет Пелтроу назвала співачку Бейонсе найталановитішою людиною на планеті.

Про це, а також про те, за що вона любить Англію, і про часи, коли вона була затятим курцем, Гвінет розповіла в інтерв'ю "Harper's Bazaar".

Фото Пелтроу з'явиться на обкладинці березневого номеру відомого журналу, пише "The Huffington Post" із посиланням на прес-реліз видання.

"Бейонсе – найталановитіша людина на планеті", - заявила Гвінет.


Нагадаємо, Пелтроу мала досвід співпраці зі співачкою під час створення фільму "Кохання мене не зрадить" ("Country Strong").

"У всьому, що вона робить, так багато майстерності. Це не лише впевненість – це цілком інший рівень. Це приголомшливо. Я дивилася багато (її виступів), аби побачити, як вона це робить, і мені думалося: "Дідько! Я так не можу!", - зізналася Пелтроу.

Актриса каже, що сумує за рідними Сполученими Штатами, проте жити їй до вподоби в Англії. Їй імпонує спокій англійців, а також ненав'язливість папарацці, яку забезпечують суворі правила.

Між іншим, у новій стрічці Пелтроу гратиме кантрі-співачку, яка бореться зі згубною залежністю. А зрозуміти свою героїню акторці допоміг власний досвід.

"Я розумію, як можна робити щось погане для себе самого, бо я завжди курила. Я курила навіть тоді, коли в мого тата був рак горла. Я думала: "Знаю, що це, можливо, уб'є мене, але однаково палитиму", - пригадала актриса.

Купити Пелтроу покинула лише у 2003-му році, завагітнівши донькою Еппл.

Нагадаємо, заради ролі акторка також зверталася за консультацією до свого колеги Роберта Дауні-молодшого, якому свого часу вдалося подолати наркозалежність.

Фото "Galaxie"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів