Слава "НеАнгел" повернулася до чоловіка, який її бив?

2 лютого 2011, 16:31

Одна з учасниць гурту "НеАнгели" Слава, схоже, знову зійшлася зі своїм давнім бойфрендом Єгором.

Як пише "Блік. Секрет", днями підопічну Юрія Нікітіна бачили у компанії її бойфренда Єгора. Пара поводилася так, немов знову поновила стосунки.

Так, Єгор привіз Славу на зйомки одного з телешоу, ніс її речі, відкривав двері. Після закінчення запису бізнесмен та артистка разом сіли до "BMW" та поїхали у справах.

Видання припускає, що бізнесмен Єгор і є тим горе-чоловіком, який побив Славу влітку минулого року. Однак, як стверджує прес-служба Mamamusic, Єгор - не той чоловік, який колись підняв руку на Славу.

Про бойфренда "НеАнгела" відомо небагато - хіба що чоловік дуже ревнивий, пише "Gazeta.ua".

"Чим він займається, ніхто толком не знає. Слава представляє його як бізнесмена. Він галантний, постійно підвозить її на роботу на своєму "BMW". Але дуже ревнивий", - розповів колега артистки по сцені.

Cлава повернулася до бізнесмена Єгора?

Подейкують, пара зустрічається уже чотири роки.

"Це якщо не враховувати ті місяці перерви у їхніх стосунках, які у них були після сварок. Вони уже тричі розходилися. Два роки тому він влаштував Славі такий скандал, що вона зібрала усі речі і вночі втекла з його квартири. Коли повернулася, півроку жили без сварок", - пояснює знайома Слави.

Подейкують, Єгор прослуховував телефон Слави, читав її повідомлення, сварив за відверті кадри у кліпах.

"Одного разу після зйомок побив Славу. Йому здалося, що дівчина там занадто роздягнута. Страшно ревнував її до роботи, подруг і знайомих. Дівчина боялась навіть на каву з друзями сходити", - розповіла знайома артистки.

Торік у серпні співачка кілька тижнів не виходила на сцену. Після побоїв хлопця Слава мала синець під оком, гематому на руці. Врешті, жінка зняла побої, але заяву в міліцію не подала.

Як додається у повідомленні, наразі співачка слухавку не бере. Але її колеги по сцені факт повернення до колишнього бойфренда підтвердили.

Фото "Блік. Секрет"

IDEALMEDIA