Якубовича тягнуть до суду

9 лютого 2011, 18:00

На російського телеведучого Леоніда Якубовича подав до суду ображений гравець "Поле чудес".

59-річний житель Пермі - викладач хімії Леонід Торопов - звинувачує шоумена у порушені правил шоу. Мовляв, чоловік навіть не встиг жодного разу крутнути баран, пише "Life News".

Ображений гравець вимагає через останкінський суд Москви, аби Якубович виплатив йому 50 тисяч рублів за моральний збиток і 30 тисяч за переїзд і проживання у столиці.

Торопов пригадує що на "Поле чудес" його збирали усім містом. Зокрема, міська адміністрація передала до музею телешоу колекційні книжки, а гравець за свої кошти накупив місцевих бальзамів на травах.


До Москви чоловік узяв свого онука. Та перш ніж потрапити на зйомки гри, Торопов дві доби жив у готелі.

Однак гра для вченого закінчилася, так і не почавшись. Житель Пермі потрапив у другу у трійку гравців і стояв другим у черзі на хід.

Якубович образив гравця

Жінка, яка стояла перед ним, крутнула барабан і назвала літеру "а". У загаданому слові така літера була. Тож учасниці отримала можливість другого ходу.

Крутнувши барабан жінка знову назвала літеру "а", певно, забувши, що вже казала її.

За правилами "Поля чудес", якщо гравець помиляється, то хід переходить наступному гравцеві. Однак цього разу Якубович дозволив жінці продовжити гру.

Зрештою учасниця вгадала слова, а вченому так і не вдалося поспілкуватися з ведучим та зробити хід.

"Я налаштований добитися правди - образливо, адже все могло скластися інакше, і хід мали передати мені", - зауважив Торопов.

Якубович прокоментував звинувачення так: "Це все маячня собача! Треба переглянути і подивитися зйомку, я так гадаю".

Ображений гравець і сам хоче побачити гру за своєю участю., яка має вийти наприкінці лютого. Однак чоловік вважає, що спірний шматок просто виріжуть з ефіру.

Фото newsfromweb.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів