Суд випустив Лохан під заставу, а вона злякала позивача квітами

10 лютого 2011, 10:25

Актриса-скандалістка Ліндсей Лохан у середу побувала в суді – через кольє, яке вона буцімто вкрала з ювелірної крамниці.

Винною себе тусовщиця не визнала, тож випробний термін, на якому вона перебувала, скасували, а її взяли під варту.

Однак, ув'язнення 24-річної зірки на цей раз тривало лише одну хвилину, заспокоює фанів "US Magazine".

Порадивши Лохан "не випробовувати долю", суддя призначив для неї заставу у 20 тисяч доларів – у зв'язку з обвинуваченням у крадіжці. Іще стільки ж він "накинув" через імовірне порушення нею умов випробного терміну. Отже, разом ціна свободи для Ліндсей склала 40 тисяч доларів.


Як повідомив представник відділу зв'язків з громадськістю Департаменту шерифа округу Лос-Анджелес, актрису заарештували о 14:00, а о 14:01 за неї було внесено заставу.

Наступне засідання в цій справі було призначено на 23-тє лютого.

Цікаво, що однією з вимог прокурора стало те, аби Лохан та її "прибічники" трималися подалі від злощасної ювелірної крамниці, оскільки її працівників налякав букет квітів, надісланий з боку відповідачки.

Як розповіли друзі Ліндсей, квіти справді надіслала вона сама – "аби бути милою" та вибачитися за те, що пізно повернула прикрасу, пише "TMZ".

Схоже, періодичні походи до суду вже не викликають в Ліндсей сильного стресу. Зірка посміхалася та навіть хихотіла, зазначають очевидці.

Для засідання вона обрала собі білу коротеньку сукню, в якій дехто розгледів схожість із легендарним вбранням Шерон Стоун під час сцени допиту в стрічці "Основний інстинкт". За іншою версією, білий колір мав символізувати цілковиту невинуватість Лохан.

Зі слів джерел, актриса навіть висловила готовність пройти тест на детекторі брехні, аби довести, що не крала того намиста. Втім, ця пропозиція прокурора не зацікавила.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів