Волочкова звинуватила партію Путіна у репресіях

14 лютого 2011, 15:44

Балерина та тусовщиця Анастасія Волочкова звинуватила першого заступника голови адміністрації російського президента Володимира Путіна у знятті її програми з одного з телеканалів.

На думку балерини, це пов'язано з її рішенням покинути лави пропрезидентської партії "Єдина Росія".

Рішення Волочкової викликало бурхливий резонанс у ЗМІ, однак тепер білявка стверджує, що проти неї почалися перші репресії з боку влади.

Нагадаємо, скандал навколо Насті розпочався після того, як вона виставила на загал свої цицьки.


Згодом з'явилося інтерв'ю, яке танцівниця нібито дала одній з радіостанції. У цій розмові Волочковій приписали образливі слова про "єб**чу" партію Путіна. Однак тусовщиця запевнила, що не давала цього інтерв’ю.

І от тепер у своєму блозі Анастасія пише про репресії з боку заступника голови адміністрації президента Владислава Суркова:

"Мій директор повідомив, що програму "Пусть говорять", присвячену моєму ювілею, зняли з ефіру за особистим розпорядженням Владислава Суркова. Я знаю, що Андрій Малахов намагався врятувати ефір, але йому сказали, що рішення прийнято на дуже високому рівні. Ця програма була дуже важлива для мене. У зйомках брали участь моя мама, донька Аріша, мої партнери Рінат Аріфулін і Микола Цискарідзе, багато моїх близьких людей. І зняття з ефіру мого бенефісу просто удар під дих".

Волочкова зазначила, що ще один російський телеканал також зняв з ефіру програму за її участю.

Представники партії Путіна заперечуючи будь-яку роль адміністрації президента в знятті з ефіру програм, присвячених Волочковій, пише "Газета.ру".

"Шкода, що, відчуваючи муки творчої кризи, Анастасія намагається досягти брудними методами нагадування про себе. Залишимо останні заяви на її совісті", - зауважив голова громадської ради при президії генради "Єдиної Росії" Олексій Чеснаков.

Фото spurtup.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів