Берлусконі судитимуть за секс із неповнолітніми

15 лютого 2011, 15:09

У вівторок італійський суд ухвалив рішення про початок розгляду справи відносно прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.

Скандальний політик постане перед судом за звинуваченнями в сексуальному зв'язку з неповнолітньою танцівницею з Марокко та у спробі приховати цей факт, повідомляє "The Associated Press".

Перше засідання суду у справі 74-річного Берлусконі призначено на 6 квітня 2011-го року. Справу розглядатиме колегія з трьох суддів, всі з яких – жінки.

Італійський прем’єр поставав перед судом за цілою низкою пов'язаних з бізнесом звинувачень, але вперше Сільвіо судитимуть за його особисту поведінку.


Відомо, що Берлусконі заперечив секс з неповнолітніми та звинуватив прокурорів у спробі усунути його від влади.

Нагадаємо, сторона обвинувачення стверджує, що прем'єр-міністр Італії заплатив за секс із 17-річною марокканською танцівницею на прізвисько Рубі.

Окрім цього, Берлусконі нібито використав свою посаду, аби дівчину звільнили з-під варти, коли вона була затримана за крадіжку близько 3 тисяч євро. Мовляв, політик боявся, що вразі затримання Рубі, буде розкрито і їхній інтимний зв'язок.

До слова, в Італії секс з повією не є злочином, але у випадку, якщо повії вже виповнилося 18 років.

Що ж до Берлусконі і марокканки, то Рубі якось зізналася, що отримала від політика 7 тисяч євро.

У випадку, якщо Сільвіо Берлусконі таки визнають винним, йому загрожує тюремне ув’язнення терміном від шести місяців до трьох років. Однак експерти вважають, що зловживання владою – більш серозний злочин. За нього прем’єр може загриміти за ґрати строком від 4 до 12 років.

До речі, незабаром на Берлусконі чекає не лише суд, а й весілля. Так, син прем'єра П'єр Сільвіо вирішив одружитися зі своєю подружкою Сільвією Тоффанін, повідомляє "Euromag" з посиланням на "La Repubblica".

Парочка, яка в червні минулого року зробила Берлусконі дідом, влаштує церемонію в замку імператора Священної Римської імперії на півдні Італії.

Згідно з неофіційними даними, весілля відбудеться у вересні цього року. Це буде друге за рахунком весілля в замку після імператорського одруження - в 1225 році імператор Фрідріх II поєднувався там шлюбом з Іолантою Єрусалимською.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів