Кавалер Елізабет Херлі бавився з порнозіркою?

16 лютого 2011, 10:00

Схоже, англійська актриса Елізабет Херлі отримала досить неприємний презент до Дня закоханих. Репутацію її нинішнього бойфренда, гравця в крікет Шейна Ворна, вирішила підмочити 26-річна порнозірка на ім'я Хлої Конрад.

Дівчина оприлюднила відверті текстові повідомлення, які спортсмен надсилав їй вже в той час, як зустрічався з Елізабет.

Іще порноактриса потішила англійський таблоїд розповіддю про пристрасну ніч, яка була в них із Ворном, повідомляє "Pop Eater".

Про ймовірні переміни в романтичних стосунках Елізабет та Шейна може свідчити й "святковий" запис, який зірка "Засліпленого бажаннями" розмістила в понеділок у своєму Twitter.


"Щасливого Дня Валентина! Пам'ятайте, любов – це наче катання на американських гірках – часом захоплююче, але іноді тебе нудить та хочеться злізти", - написала Херлі.

Херлі іноді нудить від кохання?

Слід урахувати, що Ворн вже не вперше за час їхніх із Ліз стосунків попадається на смс-ках іншим жінкам.

Так, понад 100 сороміцьких послань одержала від нього одна австралійська бізнесвумен. За це Шейн у грудні вибачався у своєму мікроблозі, говорячи про те, якими інфантильними та незрілими всі ми часом буваємо.

До слова, через той-таки Twitter чоловік питав поради щодо того, куди б йому зводити кохану.

"Де найсексуальніше місце, аби повести Елізабет на ланч?", - писав Шейн.

Як відомо, парочка "вийшла з тіні" в грудні, після того, як папарацці заскочили їх за обіймами. Тоді ж Херлі сповістила широкий загал про своє розлучення з чоловіком-мільярдером.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів