Зірка "Доктора Хауса" знялася в рекламі про аборти. ВІДЕО

16 лютого 2011, 19:09

Американська акторка Ліза Еделстін, найбільш відома за роллю головної лікарки Лізи Кадді у серіалі "Доктор Хаус", знялася у соціальній рекламі про аборти.

Ролик попереджає про загрозу повернення жінок до підпільних абортів, так званих абортів на задвірках, пише "Pop Eater".

Відповідна кампанія "Право на вибір" організації MoveOn.org спрямована проти реформи, запропонованої Республіканською партією США, щодо обмеження фінансування абортів "за кошт платників податків".

За сюжетом відеоролика, героїня Еделстін, одягнена у стилі 1950-х років, нервово йде коридором у напрямку замкнених дверей.


"Десятиріччя тому жінки страждали через жахаючі аборти на задвірках. Або ж вони використовували небезпечні методи, коли не мали куди звернутися по допомогу", - лунає голос актриси за кадром.

Далі Ліза натякає на те, що нинішні пропозиції республіканців є саме намаганням відіслати жінок назад "на задвірки".

Тим часом акторка доходить до дверей, відкриває їх та бачить перед собою шафу з однією вішалкою. Тремпель, або інакше "плечики" колись були "традиційним знаряддям" для нелегальних абортів.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Говорячи про те, чому вона вирішила знятися у такому ролику, Еделстін пояснила:

"Гадаю, що кожна жінка має знати про серйозну небезпеку, з якою жіночі репродуктивні права наразі стикаються у Конгресі".

"Сподіваюся, жінки по всій Америці скажуть Конгресу, що ці законопроекти є атакою проти жіночого здоров'я і що вони неприйнятні", - додала актриса.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів