У Lady Gaga живе дух її померлої тітки

18 лютого 2011, 17:12

Співачка Lady Gaga вірить у те, що в її тілі мешкає не одна душа, а цілих дві. Друга, яка й надихає зірку на музику, творчість та добрі справи, належить її покійній тітоньці Джоанні, яка померла у віці 19 років.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "WWD".

"Я справді вірю, що маю два серця. Гадаю, насправді в моєму тілі живуть дві душі, і що я продовжую її (Джоанни) життя та доброту – вона померла незайманою, вона померла, не пізнавши всіх тих речей, які ми любимо та відчуваємо в нашому житті", - розповіла співачка.

"Гадаю, я працюю в її образі. В цьому житті я дію частково як поп-співачка та частково як філантроп, аби робити задля людей добрі справи, бо вона була хорошою людиною та, думаю, не мала вдосталь часу на те, аби зробити достатньо добра", - додала Lady Gaga.


Слід зазначити, що від тітки, яка померла ще до народження Lady Gaga, зірка успадкувала одне з імен – адже офіційно артистку звуть Стефані Джоанна Анджеліна Джерманотта.

Як відомо, на згадку про родичку співачка має татуювання на руці – рік смерті Джоанни та цитата з Рільке. В якості оберегу Lady Gaga також зберігає старі тітчині шорти.

Імовірно, 24-річна зірка має й те саме захворювання, яке забрало життя Джоанни. Тест на аутоімунне захворювання вовчак, що його торік пройшла артистка, дав "суперечливо-позитивний" результат.

Фото "АР" з сайту cbc.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів