Собчак не шукає супутника життя і згодна бути сама

21 лютого 2011, 15:03

Російська тусовщиця та телеведуча Ксенія Собчак розповіла, як її батько одружив Пугачову і Кіркорова, та чого чекає від життя.

29-річна білявка напередодні 11-ої річниці смерті свого батька Анатолія Собчака згадала про те, як він влаштував весілля самій Примадонні.

За словами Ксюші, в їхньому домі завжди було багато людей: Мстислав Ростропович, Співакови тощо.

"Тато дружив з багатьма артистами. Дуже любив театр, часто ходив до консерваторії. Дружив з Аллою Пугачовою. До речі, весілля Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової в 1994-му році було ініціативою мого батька, - батько навіть сам розписав Кіркорова та Аллу в РАГСі", - розповіла Собчак "Комсомольской правде".

"Я теж була на цьому весіллі. Ми святкували в ресторані "Кет", було дуже прикольно. Мені в дитинстві дуже подобалися пісні Пугачової і Кіркорова. Весь час, коли зараз стикаємося з Філею на якихось корпоративах, він весь час згадує, як я 12-річною дівчинкою приходила на його концерти, співала "Атлантиду". Так, було таке", - додала вона.

Собчак запевняє, що батько відповідав за її інтелектуальне виховання. А от хороших оцінок від доці перший мер Санкт-Петербурга не вимагав. Мовляв, Ксюша й так добре вчилася.

"Я була дуже старанною ученицею. У мене було очевидне відставання з технічних спеціальностей, пов'язане з особливостями моєї психіки. Я була яскраво вираженим гуманітарієм. Навіть вигравала шкільні олімпіади з літератури", - похвалилася тусовщиця.

Батько ніколи не лаяв Ксюшу Собчак за оцінки

Впевнена Собчак і в тому, що, якби її батько був живий, то був би задоволений її кар’єрою.

Що ж до молодих людей, то Анатолій Собчак просто не встиг нічого порадити доньці. Адже, коли політик пішов з життя, Ксенії було 18 років.

"На ту мить у мене був один молодий чоловік, з яким ми тільки починали спілкуватися. Тож була не та ситуація, що тато якось висловлював свою думку з приводу мого друга. Він бачив, що ми з цим молодим чоловіком спілкуємося, проводимо разом час. Але ніяк не втручався. У 18 років я не думала про те, як запитати у батька поради з приводу особистого життя, тому що це життя тільки починалося", - зауважила білявка.

До слова, щодо супутника життя, то тут у Собчак склалася своя думка.

"Поспішаю вас розчарувати: я взагалі не шукаю собі супутника життя. Я шукаю цікаве життя - а це не те саме. Якщо так вийде, що в цьому цікавому житті у мене буде супутник, то я буду щаслива. Якщо не вийде, значить, не вийде. Але для мене сенс життя ніколи не зводився і, думаю, що не буде зводитися, до пошуку супутника життя", - пояснила вона.

Нагадаємо, наразі Ксенії Собчак приписують роман з депутатом Держдуми Росії Сергієм Капковим.

Фото rospres.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів