Ніколь Кідман мріє переманити дітей від Тома Круза

22 лютого 2011, 15:07

Австралійська актриса Ніколь Кідман сподівається, що її прийомні діти знову житимуть з нею, пише "The Showbiz Spy".

Мова йде про двох дітей, яких Кідман всиновила разом з колишнім чоловіком Томом Крузом – 18-річну Ізабеллу і 16-річного Коннора.

Наразі підлітки живуть разом зі своїм зірковим татусем. І, схоже, цей факт дуже гнітить Ніколь.

Кідман не приховує, що дуже б хотіла, аби Ізабелла та Коннор переїхали у будинок, де актриса живе разом з чоловіком Кітом Ураном, та двома доньками - спільною Сандей Роуз і народженою сурогатною матір'ю - Фейс Маргарет.


"Це так незвично, що вони не живуть з нами, але я хотіла, аби вони на якомусь етапі приїхали і жили з нами", - зізналася 43-річна Ніколь.

Актриса раніше зізнавалася, що засмучена рішенням її старших дітей жити зі своїм батьком та його дружиною Кеті Холмс і 4-річною дочкою Сурі.

"Вони живуть з Томом. Це був їхній вибір. Я хотіла б, щоб вони жили з нами, але що я можу з цим зробити?" - зауважила Ніколь.

До слова, лише нещодавно Кідман зізнавалася, що не проти завести собі ще кілька дітей. Однак актриса зізнається, що розуміє, що цього може не статися.

"Я ніколи не кажу ніколи. Я зараз у тому віці, мені 43, коли дуже важко народити дитину. Ми любимо те, що у нас є", - додала актриса.

Фото "АР" з сайту article.wn.com


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів