Крісу Брауну дозволили розмовляти з Ріанною

23 лютого 2011, 17:47

Суд Лос-Анджелеса пом'якшив вирок співакові Крісу Брауну за побиття його колишньої подруги Ріанни, повідомляє "Reuters".

Нагадаємо, Браун побив співачку 8-го лютого 2009-го року напередодні церемонії вручення премії "Греммі" в Лос-Анджелесі.

Тоді співака було заарештовано за рукоприкладство, а Ріанна була змушена відмовитися від участі в церемонії за годину до її початку.

У серпні того ж року Кріса Брауна засудили до шести місяців громадських робіт і п'ятирічного перебування під наглядом поліції.


Окрім цього співакові заборонили найближчі п’ять років вступати в будь-який контакт з Ріанною. Зокрема, співак-забіяка не мав права телефонувати і відправляти колишній листи по електронній пошті.

Також суд зобов'язав Брауна не наближатися до співачки ближче ніж на 50 метрів у звичайному житті або на 10 метрів, перебуваючи на якому-небудь публічному заході.

Крісу Брауну пом'якшили покарання

Тепер же суд дещо пом'якшив вирок за зразкову поведінку Кріса. Тепер Брауну дозволяється наближатися до Ріанни і навіть розмовляти з нею, проте заборонено турбувати і дратувати її. Представники співачки проти зміни вироку Брауну заперечувати не стали.

Ріанни на суді не було. Але адвокат артистки зауважив, що та не заперечує проти пом'якшення вироку.

До слова, Кріс Браун минулого тижня пропустив церемонію нагородження "Греммі", незважаючи на те, що був номінований на три нагороди. Ріанна ж прибула на шоу, однак так і не отримала одної з чотирьох можливих статуеток.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів