Шерон Стоун захистять від божевільного "сина Гілларі Клінтон"

25 лютого 2011, 10:58

Зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун одержала судовий ордер, який має захистити її від "психічно неврівноваженого" чоловіка, що проник до її лос-анджелеського будинку.

Сам інцидент, який перелякав 52-річну акторку, стався 11-го лютого, повідомляє "TMZ".

Того дня чоловік на ім'я Бредлі Гуден "влаштував засідку" в будинку Стоун, де актриса мешкає зі своїми трьома прийомними синами.

Поліцейським він представився сином держсекретаря США Гілларі Клінтон. Чолов‘яга запевнив, що спеціально прибув з Огайо, оскільки саме цей дім придбала для нього матуся.


"Це мій дім… Я тут живу", - наполягав він.

На додачу Гуден повідомив, що саме він є автором сценарію стрічки "Король говорить!", і написав він його ще у віці 2 років.

Шерон Стоун лякають "блукаючі" чоловіки

Непроханого гостя відрядили до психіатричного закладу. Проте кілька днів тому він знов опинився на свободі. Побоювання, що "син Клінтон" повернеться, змусили Стоун звернутися до суду по охоронний ордер.

"Я боюся пана Гудена, (боюся) за мою особисту безпеку та за всіх, хто мене оточує, особливо за моїх дітей та сім‘ю, а також за друзів та працівників", - сказала Шерон Стоун.

Тимчасовий ордер, виданий у четвер суддею, забороняє Гудену наближатися до Стоун та її дітей ближче ніж на 100 ярдів (91 метр).

На жаль, актриса вже не вперше має справу зі "сталкерами". У 1998-му році вона попросила про такий самий ордер, коли їй дошкуляв нав'язливий італійський шанувальник. Втім, тоді зірка погодилася відкликати своє прохання, коли родина переслідувача забрала його до Італії.

У 2008-му році Стоун зверталася до поліції, бо її налякав якийсь чоловік, що вештався коло будинку.

Фото Reuters з сайту "Daylife"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів