Чоловіка Тетяни Овсієнко затримали за вбивство?

25 лютого 2011, 13:42

Цивільного чоловіка російської співачки Тетяни Овсієнко затримали за звинуваченням у вбивстві. Однак Овсієнко зперечує свою причетність "до цієї історії".

46-річного росіянина Олександра Меркулова затримали у Ялті 21-го лютого, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

Повідомляється. що Олександра Меркулова оголосили у міжнародний розшук ще у червні 2010-го року.

Меркулова звинувачують у тому, що у травні 2006 року в Санкт-Петербурзі він влаштував замах на крупного нафтового бізнесмена. Тоді бізнесмен і троє його охоронців одержали поранення, а один охоронець був убитий пострілом в голову.


Чотири місяці міліція Росії намагалися відшукати Меркулова. Він же тим часом вів досить активний спосіб життя: виїжджав за кордон, представлявся бізнесменом, пред'являючи паспорт громадянина України, який виявився підробленим.

Врешті, затримали Меркулова у Ялті серед білого дня біля будинку, де він спокійно жив у шикарних апартаментах. За неофіційною інформацією, помешкання це належить матері російської співачки Тетяни Овсієнко, а сам він є цивільним чоловіком зірки 90-х.

ЗМІ: цивільного чоловіка російської співачки Тетяни Овсієнко затримали за звинуваченням у вбивстві

Повідомляється, що щойно Меркулова помістили в ізолятор, на його мобільний почали постійно телефонувати. За словами міліціонерів, всі виклики - від Овсієнко.

Далі співачка буцімто першим рейсом вилетіла з Москви до Криму, прибула до Ялти і тут же найняла адвоката. Тетяна написала заяву з проханням дозволити їй побачення з затриманим, однак їй відмовили.

Овсієнко приїхала і на засідання суду про екстрадицію Меркулова в Росію, але в залі її не було. Водночас Тетяну помітили на задньому сидінні чорного автомобіля "Toyota", припаркованого неподалік від суду.

Овсієнко чекала у машині коло суду

В Управлінні карного розшуку в Криму журналістам повідомили:

"Громадянин Росії Меркулов Олександр Володимирович, уродженець Рязані, мешканець Санкт-Петербурга звинувачується у вбивстві за наймом не як виконавець, але як один з організаторів злочину".

Повідомили також, що кримінальна справа знаходиться у провадженні головного слідчого управління слідчого комітету Російської Федерації.

А за інформацією російської міліції, Меркулов є одним з лідерів транснаціонального злочинного співтовариства "Тамбовське" - одного з найбільш впливових злочинних угрупувань Росії.

Водночас, сама співачка Тетяна Овсієнко заявляє, що не має жодного відношення до цієї історії.

За інформацією російської міліції, Меркулов - один з лідерів злочинного угрупування Росії "Тамбовське"

"О, Господи! Мене замучили сьогодні за цілий день дзвінками з цього приводу! Якщо комусь було потрібно, щоб моє ім'я фігурувало в гучній справі, тоді спасибі за безкоштовний піар!" - сказала телефоном Овсієнко.

Артистка заявила, що не знає людину на ім'я Олександр Меркулов:

"Ні, я не знаю такої людини! - заплакала Овсієнко. - Мені телефонують з якимись дивними запитаннями".

Як повідомила співачка, наразі вона перебуває у Москві, а не у Ялті:

"Ні, звісно, не в Ялті. Я вдома, у Москві. Але у мене в Ялті мама, квартира. Звичайно, я буваю у там. Але жодного відношення до цієї історії я не маю. І ніякого Меркулова я не знаю".

У той же час, джерело близьке до співачки, підтвердило "Комсомольській правді в Україні", що Тетяна прилітала до Криму та їздила до Ялти на засідання суду по Меркулову.

Тетяна Овсієнко заперечує своє знайомство з Меркуловим і називає це "піаром"

Але побачитися з цивільним чоловіком, затриманим за підозрою в причетності до замовленого вбивства, їй не вдалося. На вулицях міста Таня не показувалася, навіть не вийшла з машини, в якій чекала рішення суду.

"Ми розмовляли з Тетяною по телефону, вона дуже засмучена і пригнічена, не хоче обговорювати цю тему. Ще зовсім недавно - тижнів зо два тому ми спілкувалися, вони були в Криму вдвох з Олександром і виглядали безтурботно і щасливо, вони чудова пара", - запевнило джерело.

Як розповів журналістам прес-секретар ялтинського міського управління МВС, у п'ятницю Меркулова мали етапувати до Сімферопольського СІЗО. Перевезення мали здійснювати автозаком, під охороною трьох озброєних автоматами співробітників спецпідрозділу "Беркут" і двох міліціонерів.

Фото "Комсомольської правди в Україні", а також фото ovsienko.by.ru з "Сегодня"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольська правда в Україні", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів