Пугачова розповіла про сексуальний потяг і весілля з Галкіним

3 березня 2011, 12:09

Співачка Алла Пугачова заявила, що гуморист Максим Галкін посланий їй небесами, як розрада після вкрай невдалого шлюбу з Філіпом Кіркоровим.

"Бог виправив мою помилку. Він мене спочатку покарав – Кіркоровим. Пристойно причому так покарав, показав, що не можна робити так, як я вчинила", - згадала Примадонна.

Алла впевнена, що Максим посланий їй небесами

Виявляється, рішення про весілля з Кіркоровим було прийняте співачкою жартома, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Антенну".

"Все жартома так. Любиш? Одружуйся! Такий стан був. Давай одружимося. А так не можна робити... І я довго просила пробачення за те, що я вінчалася, потім розвінчувалася. І каялася, і сповідувалася. І мені дали таки розраду у вигляді Максима", - впевнена Алла.


За її словами, в неї з Галкіним кожен день сонячний, кожен день – свято.

До слова, Примадонна жодної секунди не вагалася, коли подавала на розлучення з Кіркоровим.

"Чи переживав Філіп? Як будь-який нарцис. І погрози були, він говорив: "Я помру або накладу на себе руки". Я відповідала: "Давай-давай", - згадує Алла Борисівна.

"Прекрасно знала, що нічого не буде такого. Ще казала: "Знаєш, мене це не зупинить, нічого не зупинить". Він переживав, звичайно. Але переживав не через те, що мене втрачає, а за себе, коханого. Він просто розпещений хлопчина. Я його знаю з дитинства, відтоді, як йому було років 11-12. У нього природний нарцисизм. Це біда. Він нічого з собою не може вдіяти", - зауважила артистка.

Пугачова пам'ятає до дрібниць, як починався її роман з Галкіним.

"Він зробив перший крок. Ой... Ну давайте вже говорити прямо, ми ж дорослі люди: з'явився жахливий сексуальний потяг. Я від себе навіть не очікувала. Я відчувала і розуміла, що він прекрасний коханець. Це мені як раз і треба було. І я не була розчарована", - зізналася Алла.

До Галкіна у Пугачової одразу виник сексуальний потяг

Однак Примадонна не розраховувала, що стосунки з Максимом будуть тривалими. Тож співачка "навіть не помітила, як все це переросло в абсолютну необхідність один в одному".

Наостанок Пугачова поділилася і своїми планами щодо весілля з пародистом.

"Коли нам кричать: "Давайте весілля! Давайте штамп у паспорті" - це все нісенітниця собача. Нікому не треба. Це по молодості цікаво. І при народженні дітей, щоб законнонародженими були. А у нас зараз такий період, що нам це зовсім не треба", - впевнена артистка.

"Я пожартувала десь: хочете, щоб весілля зіграли? Ми його зіграємо. Давайте приміряю весільну сукню. Але все одно це буде балахон. І що зміниться? Буду як на сцені. Ну подарунків принесуть. І що? Нам ця показуха не потрібна ", - відрізала Примадонна.

Фото "Комсомольской правды" та alllyr.ru

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів