Алкоголь довів Тетяну Догілєву до психлікарні

3 березня 2011, 17:28

Російська актриса Тетяна Догілєва зізналася, що має проблеми з алкоголем.

Про це 54-річна артистка розповіла у відвертому інтерв’ю "Комсомолськой правде".

"А стосунки з алкоголем… Я, звісно, не кричу на кожному кроці, що у мене вони були, але це не секрет. Так, я пила, але, сподіваюся, мій приклад покаже багатьом жінкам, що з цього стану є вихід", - зауважила Догілєва.

За словами актриси, вона починала пити на вечірках, прем’єрах, а згодом вже не могла зупинитися.


До слова, через зловживання алкоголем, Тетяна почала втрачати роботу в кіно.

"На зйомки, правда, п’яною приходила лише двічі, але через це зйомки доводилося переносити. До того часу вже всі знали, що у Догілєвої є така слабкість. І нові ролі пропонувати перестали. А я все глибше занурювалася в цю трясовину", - згадує артистка.

Згодом зірці "Блондинки за рогом" не вдавалося самотужки виходити з запоїв і доводилося звертатися за допомогою до медиків.

"Коли мене привозили в жахливому стані до лікарів, вони дивилися на мене і казали: "Це вже не похмілля, а наркотична ломка". Почувалася я відповідно, але сама зробити нічого не могла", - зауважила Догілєва.

Догілєва не приховує свої складні стосунки з алкоголем

Наразі актриса каже, що впоралася з алкогольною залежністю. Для цього Тетяна взагалі відмовилася від спиртних напоїв:

"Мені зовсім не можна торкатися до спиртного. Інакше все, зрив буде дуже важким".

Щоправда, інколи у Догілєвої таки трапляються рецидиви, які навіть доводять до психлікарні.

"Востаннє я зірвалася у лютому минулого року, перед днем народження (27 лютого). Я ж людина старого загартування, маленьких доз не визнаю. Зрештою день народження я зустріла у психушці. Я сама туди попросилася, як і кілька років тому, коли в буквальному розумінні лізла на стінку від депресії", - зізналася актриса.

До слова, депресії у Тетяни виникали саме через алкоголь. Причому, спочатку, зірка кіно не визнавала, що їй потрібно лікуватися.

"Щоправда, дуже швидко я зрозуміла, що моя депресія і те, що під цим словом мають на увазі інші, - різні речі. Ну, наприклад, я два роки взагалі не спала. При цьому мені нічого не хотілося, я могла сидіти і цілий день дивитися в одну точку. Звичайно, досить швидко я зрозуміла, що тут самій (з цим) впоратися не вийде. Стала звертатися до фахівців", - розповіла вона.

"Були курси психотерапії, після яких ставало тільки гірше. І після двох років мук я сказала: "Везіть мене до психлікарні". І мене відправили в психіатричну лікарню, де нарешті встановили, що без медикаментозного лікування не обійтися. Мій організм перестав виробляти серотонін - гормон радості. І якби не лікарі, які виявили це, я не знаю, що було б", - додала Догілєва.

Фото "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів