Брітні Спірз та інші знаменитості полюбляють робити це

4 березня 2011, 17:00

Чи любите ви відвідувати інтернет-магазини одягу? Неймовірно, але більшість голлівудських зірок, таких як Брітні Спірз, Ніколь Кідман, Селін Діон, Камерон Діаз, стверджують, що просто обожнюють онлайнові магазини одягу.

Як думаєте – чому? Причин вони називають відразу декілька. Перша і, напевно, найважливіша, полягає у тому, що у зірок, як і у простих людей, не вистачає часу на звичайний шопінг в реальних, а не віртуальних магазинах.

У мережі ж шопінгом можна займатися у будь-який час, навіть не встаючи з дивана і не наводячи марафет, досить лише увімкнути свій ноутбук.

Друга причина, що впливає на вибір зірками віртуальних бутіків, – це відсутність у них сторонніх людей. В інтернет-магазині немає ані захопленої публіки, ані нав'язливих шанувальників, і, що найголовніше, – всюдисущих папараці.


Брітні Спірз надає перевагу шопінгу в інтернет-магазинах

Ніхто не буде знімати, а потім розміщувати на перших смугах жовтої преси знімки, що відверто демонструють білизну зірки, чи те, як вона приміряє одяг. Одним словом, інтернет-магазин одягу допомагає зберегти своє приватне життя в недоторканності, а свої маленькі недоліки, таємниці й секрети залишити при собі.

Третю причину озвучила в одному зі своїх інтерв'ю Брітні Спірз:

"У мережі я можу зайти до будь-якого інтернет-магазину одягу, нехай навіть зовсім невідомої або дуже демократичної марки, і ніхто не стане це обговорювати. Ніхто не буде в тисячний раз перераховувати мої гроші і говорити, що я повинна носити, а що не повинна.

А коли я куплю в такому віртуальному магазині в Інтернеті річ й одягну її, ніхто, принаймні зі сторонніх людей, не зможе визначити, що це за річ, і як вона потрапила до мого гардеробу. Інтернет-магазин одягу дає мені свободу вибору, хоча б відносну".

Російські зірки шоу-бізу теж час від часу купують одяг онлайн. Так, Лєра Кудрявцева, Дана Борисова, Ольга Орлова зізнаються, що є учасниками нового формату інтернет-магазину – шопінг клубу.

Українські знаменитості також поповнюють гардероб в інтернет-магазинах, але не зовсім охоче розповідають про це. Та найближчим часом ми розкриємо цю таємницю.

Хочеш бути серед зірок? Приєднуйся!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів