Квітковий ажіотаж 8 березня. Де шукати квіти?

4 березня 2011, 18:32

З року в рік квіти залишаються найпопулярнішим подарунком на 8 березня. Опитування показують: в цьому питанні жінки напрочуд одностайні – букет свіжих квітів бажає отримати в цей день кожна.

До того ж квітів, на загальну жіночу думку, ніколи не буває забагато.

Що ж, у чоловіків немає іншого виходу, як скоритися і бігти за квітами. Всі напевне стикалися з ситуацією, коли 8 березня доводилося купувати на квітковому ринку залишки квітів, ще й за неймовірними цінами.

Що ж робити, як отримати 8-ого березня букет свіжих квітів, не витративши при цьому півдня на пошук квіткового салону, де немає черги?


Думаємо зазделегідь.

Відповідь напрочуд проста – щоб не шукати 8ого березня красивий букет по всьму місту, замовте квіти зазделегідь у службі доставки.

Наприклад, UFL.ua – зручний інтернет-сервіс, який гарантовано доставить ваше замовлення в обраний вами час у потрібне місце.

Букет з сайту ufl.ua - 5 кущових троянд, 3 альстромерії, 2 кущові хризантеми і зелень

"Доставка квітів у всі куточки України та світу – це наш бізнес, і 8-ого березня ми працюємо майже цілодобово, щоб виконати всі замовлення вчасно і якісно. Для нашої індустрії вихідний 8 березня – найбільш робочий день року!" - розповідає керівник служби доставки UFL.ua.

Окрім квітів на сайті UFL.ua також можна обрати і замовити подарунки, сюрпризи, алкоголні напої, торти, букети з цукерок, навіть живих метеликів!

"Більша частина замовлень – це квіти, але торти та подарунки замовляють теж досить часто, бо це просто зручно!" - каже очільник служби доставки UFL.ua.

Зручність - напевне найголовніша перевага сервісу UFL.ua. Не відходячи від комп'ютера можна обрати на сайті один з сотень букетів – замовити і миттєво оплатити. Професійні флористи з любов'ю складуть букет, а кур’єр відвезе ваше замовлення за вказаною адресою.

Весь процес будуть супроводжувати менеджери підтримки клієнтів, тож ви завжди зможете легко дізнатися статус замовлення.

"Замовлення виконуємо швидко – до 4 годин по Києву, 24 години по Україні, 2 доби по всьому світу!"

"Наша партнерська мережа зараз охоплює всю Україну і 150 країн світу. Замовлення виконуємо швидко – до 4 годин по Києву, 24 години по Україні, 2 доби по всьому світу!" - запевняє керівник служби доставки.

Завдяки якості сервісу та маленьким дивам, які створюють наші флористи, вже 40 000 клієнтів довіряють нам свої квіткові привітання!"

Спростіть собі життя 8 березня – зверніться до професіоналів!

Професійний сервіс доставки квітів №1 UFL.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів