Росія обрала представника на "Євробачення-2011"

6 березня 2011, 15:09

Стало відомо, хто буде представляти Росію на "Євробаченні-2011" в німецькому Дюсельдорфі.

Цього року Перший канал Росії, як національний мовник "Євробачення-2011", вирішив не проводити національний відбірковий тур, а самостійно вибрав конкурсну пісню.

У результаті захищати честь Росії на пісенному конкурсі буде співак Олексій Воробйов, пише "Комсомольская правда".

Пісню для російського артиста написав композитор і продюсер RedOne - автор хітів Lady Gaga. Крім того, саме він є автором офіційної мелодії чемпіонату світу з футболу 2006 року. Окрім цього RedOne співпрацює з Шакірою, Енріке Іглесіасом, Дженніфер Лопес та іншими.


"Я впевнений, що пісня "Get You" має всі шанси на успіх у цьому конкурсі, оскільки людина, що її написала, не просто знає найактуальніші тенденції у світовій музиці - вона їх створює", - зауважив Воробйов.

"Я щасливий, що RedOne - мій офіційний продюсер і доля подарувала мені шанс представляти країну в команді з професіоналом такого класу!", - додав він.

Цікаво, що пісню, з якою виступатиме Воробйов на цьогорічному "Євробаченні" ще майже ніхто не чув.

Олексій Воробйов стане конкурентом Міки Ньютон

Композицію "Get You" презентують широкому загалу лише 12-го березня. Відомо, що пісня російського представника - "динамічна і танцювальна".

До слова, 23-річний Олексій Воробйов наразі крутить роман з актрисою Оксаною Акіньшиною.

Останнім часом Воробйов всерйоз зайнявся кінематографом. На його рахунку вже десяток ролей у серіалах, він записав декілька саундтреків до фільмів.

Фото "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів