Джордж Майкл кохає свого друга, проте дітей не хоче

9 березня 2011, 10:50

Британський співак Джордж Майкл не збирається заводити дітлахів за прикладом свого колеги сера Елтона Джона.

Артист вважає, що із малечею надто багато клопоту, пише "The Showbiz Spy".

"У мене є хрещеники… Дякувати Богові, я не маю дітей – ви можете уявити, як це, бути сином чи донькою Джорджа Майкла", - сказав співак.

"Я певен у своєму небажанні, мені 47 років. Я вітаю Елтона, я дуже щасливий за нього, але в моєму майбутньому цього не буде", - запевнив Джордж.


Слід визнати, взірцевий татко зі співака справді навряд чи вийшов би. Нагадаємо, торік Джордж Майкл відсидів 4 тижні у тюрмі за те, що на своєму авто "штурмував" фотоательє, перебуваючи під дією наркотику.

Джорджеві Майклу і коханця з розвагами вистачає

До слова, днями ЗМІ прокотилися чутки про те, що Майкла покинув його багаторічний партнер Кенні Госс. Чоловікові буцімто набридла пиятика, вживання марихуани та скандальні витівки зіркового коханця.

Проте Джордж Майкл особисто встиг спростувати ці новини, з'явившись у британському ток-шоу "The Wright Stuff", пише "Gossip Cop".

"Щодо нашого із Кенні розриву, то це цілковита нісенітниця. Не вірте цій історії… У нас були проблеми, але він ніколи не мав проблем через мій спосіб життя. Я дуже люблю Кенні", - запевнив співак.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів