Зірка "У джазі самі дівчата" позбавив своїх дітей спадку?

9 березня 2011, 13:15

Голлівудський актор Тоні Кертіс, найбільше відомий за фільмом "У джазі самі дівчата", позбавив своїх п'ятьох дітей спадку.

Про це стало відомо з копії заповіту кінозірки, нібито одержаної телешоу "Inside Edition" телекомпанії "CBS", повідомляє "The Telegraph".

Згідно з заповітом, Тоні "умисно та цілком свідомо вирішив не забезпечувати" своїх нащадків, включаючи доньку актрису Джеймі Лі Кертіс. Спадкоємицею всього майна актора в документі названо його п'яту дружину Джілл Вандерберг Кертіс. З нею Тоні побрався у 1998-му році.

Дехто з дітей актора спробував було оскаржити заповіт, проте зазнав невдачі.


Тоні Кертіс обділив своїх дітей на користь дружини

Як відомо, Тоні Кертіс помер 29-го вересня 2010-го року у віці 85 років від серцевого нападу.

За своє життя актор знявся у понад 140 картинах. Найбільшу славу йому принесли стрічки "У джазі самі дівчата", "Скуті одним ланцюгом" та "Спартак", де він зіграв разом із Кірком Дугласом.

Джеймі Лі Кертіс, відома за фільмом "Правдива брехня", є донькою Тоні від першого шлюбу із зіркою трилеру "Психо" Джанет Лі.

Красунчик Тоні в молодості

"Він залишив по собі дітей та їхні cім'ї, що любили та поважали його, а також дружину та її рідних, які були йому віддані", - сказала 52-річна Джеймі невдовзі після батькової смерті.

"Остання воля Тоні, заповіт та його останні побажання є приватною родинною справою", - зауважила вдова актора "CBS".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів