За Чарлі Шина молиться його колишня - дружина Траволти

11 березня 2011, 12:53

Скандального актора Чарлі Шина обшукала поліція, а він подав до суду, запустив кулінарне шоу і може тішитися прихильністю колишньою коханої - дружини Джона Траволти.

У четвер ввечері в будинку актора Чарлі Шина побувала із обшуком поліція. Правоохоронці шукали у помешканні зірки вогнепальну зброю. Варто зазначити, що Чарлі Шину забороняється тримати вдома зброю, згідно з умовами судового ордеру, виданого для захисту його екс-дружини Брук Мюллер, пише "US Magazine".

"Ми були тут, щоб перевірити можливість порушення заборонного ордеру. Нам стало відомо, що пан Чарлі Шин є зареєстрованим власником вогнепальної зброї, отже, ми перевіряли, чи немає в будинку вогнепальної зброї або боєприпасів", - повідомив речник поліцейського департаменту Лос-Анджелесу.

Як з‘ясувалося, справжньою причиною візиту поліцейських став телефонний дзвінок, у якому невідомий попередив, що Чарлі намагається вистрелити в себе, пише "TMZ".


Чарлі Шин намагався застрелитись?

На сполох забили хибно, проте одну антикварну рушницю в будинку актора таки знайшли.

Як запевнило джерело, наближене до Чарлі Шина, обшук не став для актора несподіванкою. "Все добре. Він знав, що це станеться", - повідомив інформатор.

"Тут на домашньому фронті все гаразд. Усі повідомлення – фальшиві. Дуже скоро я поясню більше", - відписав сам Шин у своєму мікроблозі Twitter.

Попри те, що на скандального актора останнім часом звалюється халепа за халепою – дві госпіталізації, скандали через наркотики, повій та порнозірок, позбавлення права опіки над дітьми та звільнення – все ще є, принаймні, одна людина, яка щиро в нього вірить.

Йдеться про Келлі Престон - жінку, яка 20 років тому була нареченою Шина, проте пов'язала своє життя із актором Джоном Траволтою.

"Моє серце лине до нього та до його сім'ї. Попри все це він така хороша людина, справді", - сказала 48-річна Престон "People".

"Гадаю, дорога назад є в кожного. Я завжди маю надію і молюся за нього", - сказала вона.

Дружина Траволти, яка 20 років тому рік зустрічалася з Шином, впевнена, що він хороша людина

Як відомо, край роману і заручинам Шина та Престон поклало те, що у 1990-му році актор випадково вистрелив їй у руку.

Не втрачає оптимізму щодо свого майбутнього й сам Чарлі. Принаймні, справу зі своїм звільненням зірка просто так полишати не збирається. У четвер Шин подав позов проти компанії "Warner Bros" та продюсера Чака Лоррі, пише "TMZ".

Актор бажає, щоб з ним, та з іншими співробітниками розрахувалися за 8 скасованих епізодів серіалу "Двох із половиною чоловіків". Сума, яку вимагатиме в суді Чарлі, становить 100 мільйонів доларів.

Адвокат Шина наполягатиме на тому, що рішення про скасування зйомок було прийнято ще до того, як Чарлі дозволив собі якісь нечемні заяви. Мовляв, причиною насправді стала особиста ненависть Чака Лоррі до актора. На додачу, як стверджує юрист, Шина було звільнено в той час, коли він був хворий, а це є порушенням закону.

До слова, попри звільнення Чарлі з серіалу, глядачі все одно матимуть змогу регулярно бачити улюбленого актора. Скандальний актор запустив власне кулінарне шоу "Winning Recipes" на телеканалі "Food Network", повідомляє журнал "Ok!".

Фото Reuters з сайту gizmosland

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів