Скрипка став ципою, а Притула великоднім кроликом

14 березня 2011, 15:20

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка віддав свій голос курчаті, а шоумен Сергій Притула - кролику.

Скрипка озвучив персонажа великодньої комедії від студії Universal "ГОП", яка вийде на екрани кінотеатрів перед Пасхою.

Олегові випало дублювати головного злодія картини - ципу на ім’я Карлос, повідомляє прес-служба B&H film distribution.

"Між Карлосом та мною можна провести тільки одну паралель – він надзвичайно динамічне курча і великий оптиміст своєї справи. Але на цьому паралелі закінчуються. Він злодій і заради своєї кар’єри хоче вкрасти свято Пасхи. А це негарно", - каже про свого героя Скрипка.


Скрипка озвучив ципу Карлоса

За словами співака, його діти з нетерпінням чекають на вихід фільму в кінотеатрах.

Також Олег радить глядачам обов’язково переглянути кіно, бо в ньому є цікаві паралелі.

"У "Гопі" є дуже цікаві паралелі з нашою реальністю і я думаю, що комедія буде цікава не тільки дітям, а й дорослим. Мій герой ципа Карлос намагається зробити кар’єру політичними способами. Ми, українці, ставимося до політики критично, а фільм прозоро розкриває дуже багато політичних процесів, тому для нас це близько. То ж, запрошую всіх у кіно!" - агітує Скрипка.

До речі, участь у дублюванні фільму також взяв шоумен Сергій Притула. Він озвучує великоднього кролика на ім’я К. В. - тобто Кролик Великодній.

Притула озвучив кролика-бунтівника

"О так, цей кролик теж любитель перегнути палицю, як і я місцями самовпевнений, проте не позбавлений почуття відповідальності і бажання шукати компромісу. Тут ми з ним дуже подібні. Ну і, зрештою, і його дії, як і моя робота на телебаченні спрямовані на один вектор – підняти людям настрій", - розповідає про свого героя Притула.

За словами Сергія, це його перший досвід роботи в царині дубляжу. Як запевняє Притула, у фільмі повністю відсутні грубі чи "масні" жарти і на нього можна спокійно йти всією родиною. Окрім того, червоною лінією комедії проходить одвічна тема стосунків "батьки-діти".

Фото надані B&H film distribution

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів