Собчак повела коханого депутата розвиватись

17 березня 2011, 11:23

Російська світська левиця Ксенія Собчак затягла свого бойфренда з російської Держдуми Сергія Капкова на тренінги.

Імовірно, пам'ятаючи про невдалий роман з танцюристом Євгеном Папунаішвілі, Ксюша вирішила не пускати все своїм ходом і звернулася за допомогою до кваліфікованих фахівців, пише "Life Showbiz".

Собчак записала себе та свого коханого Капкова на тренінги особистісного росту.

"В одній групі з Ксюшею і Сергієм займалися ще близько 100 осіб. Незважаючи на свою публічність, Собчак поводилася скромно і навіть одягатися намагалася у найпростіший одяг. Спілкуватися з нею нам було дуже приємно - Ксенія із задоволенням брала участь у всіх дискусіях та іграх в рамках семінарів, легко йшла на контакт з нами і була дуже уважна", - розповіла виланню одна з учасниць семінару.


Собчак повела Капкова на тренінги особистісного росту

Заняття тренінгового центру проходять у досить скромному приміщенні на третьому поверсі звичайної московської п'ятиповерхівки. Лектор викладає інформацію про те, як боротися з власними комплексами і страхами, низькою самооцінкою і завищеними вимогами до оточуючих.

Окрім того, як зазначається, найбільша увага на лекціях приділяється любовним стосункам, коханню.

Як нагадує видання, на початку цього року Собчак переїхала зі своєї розкішної квартири на Тверській-Ямській у шикарний маєток Сергія Капкова. А стосунки пари, якщо вірити бульварній пресі, тривають вже близько року - як мінімум з минулого травня.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів