Мамуся з "Сімейки Адамсів" кохає Джека Ніколсона

18 березня 2011, 10:50

Хоча 73-річний голлівудський ловелас Джек Ніколсон останнім часом і засумнівався у своїх чоловічих чарах, схоже, є жінка, яка щиро його кохає.

59-річна оскароносна актриса Анжеліка Х'юстон, найбільш відома за роллю моторошної Мортіші Адамс, досі не забула Ніколсона, хоча від їхнього розлучення минуло понад 20 років.

Про це пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"Розрив із Джеком був для Анжеліки жорстокішим, ніж смерть родича чи друга. Те, що вона його втратила, спустошило її. Вона так і не оговталась", - повідомило джерело.


"Їхнє спільне життя у Голлівуді припало на найбільш гедоністичний (його період) – і значною частиною цього були наркотики… Щастя оминуло її. Чого вона хотіла найбільше, то це одружитися з Джеком та народити дитину", - стверджує інформатор.

Роман Х'юстон та Ніколсона тривав із 1973-го до 1990-го року. В 1992-му актриса вийшла заміж за скульптора Роберта Грехема. Подружжя не мало дітей, а в 2008-му році Анжеліка овдовіла.

Анжеліка Х'юстон і Джек Ніколсон були разом тривав з 1973-го до 1990-го року
Х'юстон імріяла вийти заміж за Ніколсона і народити йому дитину

Зі слів інформатора, історію свого життя та кохання Анжеліка Х'юстон має намір розповісти у своїх мемуарах, які побачать світ у 2013-му році. Тоді Голлівуд "загуде", не сумнівається джерело.

Окрім "Сімейки Адамсів", глядачі знають Х'юстон за фільмами "Відьми" та "Листоноша завжди дзвонить двічі". У 1985-му році їй було вручено "Оскара" за кращу жіночу роль другого плану в стрічці "Честь родини Пріцці".

Фото Reuters, "Zimbio", "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів