Йохансон залізла на Шона Пенна?

21 березня 2011, 14:46

Схоже, "дружба" акторів Шона Пенна та Скарлет Йохансон стає дедалі тіснішою. Лише нещодавно 26-річна зірка викладала на Пенна лише ногу, а тепер узагалі всілася на коліна.

У цій пікантній позі парочку нещодавно сфотографували у машині, пише "Ace Showbiz".

Пенн та Йохансон разом вечеряли в одному з ресторанів Вест-Голлівуду в суботу. За свідченням очевидців, це були не просто дружні посиденьки.

"У них точно було побачення – ці двоє стають (одне для одного) кимось більшим, ніж просто друзі", - запевнило джерело.


"Відомо, що Шон – міцний горішок, але, здається, Скарлет робить його м'якшим. Поряд із нею він – закоханий хлопчик – або, щонайменше, в полоні пристрасті", - зазначив інформатор.

У Пенна з Йохансон таки роман?

Як відомо, чутки про роман між Пенном та "свіжорозлученою" Йохансон виникли ще в лютому. Однак речник актриси наполягав, що вони лише давні друзі.

До слова, колишня дружина Пенна, зірка серіалу "Санта-Барбара" Робін Райт, знову вільна. На початку місяця 44-річна актриса розірвала стосунки з продюсером Грегом Шапіро, пише видання з посиланням на "Eonline.com".

Нагадаємо, Райт та Пенн торік розлучилися, проживши в шлюбі понад 10 років. Актори мають двох спільних дітей: сина Хоппера Джека та доньку Ділан Френсіс.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів