Тіматі став батьком

23 березня 2011, 12:37

Російський репер Тіматі став батьком і зібрався одружитися.

Ще наприкінці 2009-го року співак почав продавати свою сперму по 100 тисяч євро. І от, як з'ясувалося, одна з жінок вже народила дитину, використавши сім'я Тіматі.

"Я приїхав в банк сперми і за прикладом Брюса Вілліса і Бреда Пітта заморозив своє сім'я у кріогенній камері. Для тих, у кого є можливість і бажання отримати мій ген для потомства. Кілька людей вже скористалися", - наводить слова репера "Viva".

Тіматі зауважив, що з точки зору церкви це жахливо, так чинити не можна.


"Виходить, що я майже продав своїх дітей. А з іншого боку, я вважаю, що просто допоміг комусь, поділившись частиною себе. Якщо у якогось чоловіка хороше, рухливе сім'я, є гарантія, що і дитина буде здорова", - вважає артист.

Тіматі торгує спермою, аби заробити на весілля з Мілою?

"Одна жінка, до речі, навіть народила вже. Подробиць розповісти не можу. Але в моєму контракті прописано, що я маю право зустрітися з дитиною", - додав він.

Таким чином Тіматі заробив гроші, які йому незабаром знадобляться. Адже репер зібрався одружитися зі своєю коханою Мілою Волчек.

"Я придумаю свою концепцію... Але сукня у моєї нареченої буде дуже гарною. Задумок маса. Можу сказати одне: традиційним це весілля точно не стане. І воно однозначно буде не в Росії. Упевнений, що шаленітиму від дружини і не захочу навіть дивитися наліво", - зауважив Тіматі.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів