Чоловік Кеті Перрі проміняв секс на садівництво

24 березня 2011, 14:55

Британський комік Рассел Бренд зізнається, відколи він одружився зі своїм першим коханням - співачкою Кеті Перрі, в його житті стало більше садівництва, ніж сексу.

"На піку" ж своєї секс-залежності, пригадує Бренд, він, бувало, вкладав у ліжко по 5 жінок на день.

Однак, до зустрічі з Кеті чоловік жодного разу не закохувався, пише "The Huffington Post " із посиланням на журнал "Details".

"Тепер мені є що берегти, і це насправді дуже незвично. Чимало речей слід змінити заради того, аби бути в моногамних стосунках", - сказав Бренд.


"Повірити не можу, що (колись) я зазвичай мав секс 20 разів на тиждень, особливо зараз, коли я одружений… Але тепер я в біса хороший садівник ", - зізнався чоловік.

Не виключено, що вже незабаром щасливе подружжя всерйоз замислиться про народження малюків, повідомляє "The Showbiz Spy".

За плечима в 35-річного Бренда також перемога над алкогольною та героїновою залежністю. Будучи "чистим" вже вісім років, актор сумлінно продовжує тричі на тиждень відвідувати зустрічі анонімних алкоголіків.

Нагадаємо, нещодавно жартівник Бренд подарував 65-річній актрисі Хелен Міррен на згадку свої труси, а вона обіцяла взяти їх в рамку.

Ще однією відомою епатажною витівкою коміка був його протест проти "гноблення жінок, шаблонів жіночності та комерціалізації сексуальності", нагадує видання. Як уособлення всього цього Бренд обрав ляльку Барбі, яку символічно запхав собі в анус.

Фото "АР" з сайту ctv.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів