Варлей розповіла, чому від неї йшли чоловіки

25 березня 2011, 12:52

Російська актриса Наталя Варлей зізналася, чому в неї не складалося з деякими чоловіками.

"Кавказька полонянка" Варлей не приховує, що й від неї колись йшли чоловіки: "Звичайно йшли. Але після того, як я казала: йди".

У 63-річної актриси є пояснення, чому вона розривала стосунки, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Ок".

"Напевне, у мене дуже висока планка. Мені хочеться вічної романтики, але так не буває. Коли я розумію, що колишньої ніжності не залишилося, немає почуття, яке надихає на вірші, музику, заради якого ти готова на дуже багато чого, навіть на самозречення, а замість цього ти бачиш у дзеркалі домашню клушу… Мені стає сумно і боляче. І я одразу розриваю стосунки", - зауважила Варлей.


Не менш принципова Наталя і стосовно роботи. Так, свого часу зірка пішла з театру.

"Це сталося давно. Я грала дуже багато, тож жалітися на відсутність ролей не могла. А пішла, напевно, через негатив", - пояснила актриса.

"Наприклад, я поверталася з якоїсь поїздки у новій кофтинці, вішала її у гримерці й йшла грати виставу. Поверталася, а у кофтинці пропалена дірка. І це був не єдиний випадок", - зауважила вона.

Тож Варлей вирішила залишити театральну сцену. Однак її не відпускали.

"Казали: "Поки ми не введемо актрис на твої ролі, гратимеш", - згадує Наталя.

Остаточно розірвати стосунки з театром Варлей допоміг прикрий інцидент під час репетиції вистави "Повість про одне кохання".

"...Я грала там 17-річну дівчинку і мала вибігати на сцену на величезних підборах і вскакувати на стіл. І от одного разу на репетиції я невдало розбіглася й впала в оркестрову яму. А вона глибока, метри три, напевно. Я вдарилася об кут і звалилася на підлогу. Втратила свідомість. Викликали швидку, зробили антишоковий укол. Зіграти цю виставу я змогла, і на цьому моя робота у театрі скінчена", - розповіла жінка.

Нагадаємо, Наталя Варлей була заміжня за Володимиром Тихоновим – сином акторів В'ячеслава Тихонова та Нонни Мордюкової. Однак скоро їхній шлюб розпався.

А нещодавно друга дружина Тихонова Наталя заявила, що Варлей народила сина Васился не від Володимира Тихонова. На переконання Наталі, "Кавказька полонянка" насправді народила від актора театру і кіно Костянтина Райкіна, пише "Экспресс-газета".

Фото eventnn.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів