Обаму не пустили в Білий дім. Відео

25 березня 2011, 18:01

Президент США Барак Обама не зміг потрапити в Овальний кабінет з першого разу, оскільки двері, через які він збирався пройти всередину, виявилася закритими.

В Інтернеті одразу ж з'явився відеозапис конфузу з участю 44-го американського президента, пише "Politico".

Інцидент стався після повернення Обами з латиноамериканського турне, в якому він пробув весь робочий тиждень.

У розслабленій манері і насвистуючи мелодію, глава держави підійшов до входу в свій кабінет і смикнув за ручку дверей. Ті були зачинені. Перший в історії Америки темношкірий президент не розгубився, пройшов кілька кроків до наступної двері і вже через неї потрапив до свого кабінету.


На думку ЗМІ, конфуз стався через те, що обслуговуючий персонал Білого дому просто не попередили про повернення президента на роботу. У результаті прибиральники або охоронці залишили основну двері в кабінет закритою.

До слова, у січні 2009 року Обама помилково спробував увійти в Овальний кабінет через вікно, яке за своєю конструкцією важко відокремити від звичайних скляних дверей.

Аналогічний казус трапився у 2005-му році і з іншим керівником американської держави - Джорджем Бушем-молодшим. Попередник Обами безуспішно намагався піти з прес-конференції в Пекіні через закриті двері.

Відео You Tube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів