Помер Олександр Барикін. Винні зради?

28 березня 2011, 10:43

На 60-му році життя пішов з життя російський співак і композитор Олександр Барикін. Імовірною причиною смерті артиста називають обширний інфаркт, пише "Комсомольская правда".

Барикін помер у ніч на суботу в Оренбурзі, де перебував на гастролях. Цю сумну новину першим повідомив у своєму Twitter співак Дмитро Маліков.

"Зателефонували батькові, сказали, що вночі в Оренбурзі помер Саша Барикін. Я не вірю..," - написав Маліков у мікроблозі.

Як з'ясувалося, Барикін востаннє вийшов на сцену вже з поганим самопочуттям


"Тільки зараз з'ясувалося, що артистові не можна було працювати, адже у нього вже був інфаркт. Але ми про це нічого не знали... Зовні це була абсолютно здорова людина. Жартував, посміхався. Програму відпрацював на 100 відсотків! Зал був у захваті", - з тремтінням у голосі розповіла співробітниця агентства, яке запрошувало співака до Оренбургу.

Після виступу Барикін поїхав відпочивати у готель, а опівночі йому стало зле. З п'ять хвилин їзди від готелю розташована лікарня, куди Барикіна одразу ж і відвезли.

"Усю ніч лікарі боролися за його життя. Але вранці Барикін помер. За однією з версій, у нього відірвався тромб, за іншою - стався обширний інфаркт. Зараз у цьому розбираються судмедексперти", - розповів представник артиста.

Також існує версія, що Барикін просто не впорався з проблемами у стосунках з молодою дружиною.

Шість років тому співак одружився на 19-річній Неллі Власовій з Брянська, яка на ту мить була студенткою і працювала у податковій службі.

Через рік у подружжя народилася дочка Женя. Проте останнім часом стосунки між Неллі й Олександром не заладилися.

"Подружжя не розлучене, але (вони) не живуть разом вже більше року. Олександр залишив свою квартиру в центрі Москви своїй доньці Жені. У цій квартирі Неллі і живе зараз", - розповіли близькі до сім'ї Барикіна люди.

Олександр Барикін не пережив зради дружини Неллі?

В Інтернеті щосили пліткують, що Барикіна серйозно вибив з колії розлад з молодою дружиною. Підтверджують це і люди, які спілкувалися зі співаком в останні роки.

"Ми з Сашком десь півроку списувалися, коли я була в Москві - постійно зустрічалися, він навіть іноді жив у мене. Познайомилися ми на одному світському заході. Колишня дружина обібрала його, не давала бачитися з дитиною, зрадила. Остання SMS від нього було такого змісту: "Олено, не піду на ефір зі своєю колишньою дружиною, поїзд пішов, не хочу їй зараз допомагати". На жаль, ніхто його не підтримував", - розповіла подруга покійного артиста співачка Лєна Леніна.

"У нього ж не було грошей - жив за 60 кілометрів від Москви у жахливих умовах. Соромився мене туди покликати, казав, що там старі меблі, потрібен капітальний ремонт... У нього мама старенька і хвора, брат - бідний таксист...", - додала вона.

За словами іншого товариша Барикіна – співака Олексія Глизіна – в Олександра вже були проблеми з серцем.

"У Сашка вже був мікроінфаркт, він лежав у лікарні в Брянську, пам'ятаю, йому товариш допомагав. Потім вийшов з лікарні, ніби як самопочуття стало налагоджуватися. І ось тепер на гастролях в Оренбурзі... Причина смерті - він переживав, що його дружина, молода дівчина, вчинила вкрай негарно...", - зауважив Глизін.

До самої Неллі Власової додзвонитися журналістам наразі не вдалося. Телефон жінки увесь час відключений.

Олександра Барикіна поховають у вівторок у Москві.

Фото "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів