Яценюка притерли в ДТП

28 березня 2011, 22:38

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

ДТП за участю екс-спікера парламента відбулося у Києві у понеділок 28-го березня. Про це розповів сам Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

"Ми таки у 21-му столітті. Сьогодні мій автомобіль потрапив у дрібне ДТП - Suzuki, що рухався позаду, ледь зачепив заднє крило. Розійшлися мирно. За 15 хвилин інформація була на одному з автофорумів, а за годину журналісти вже атакували прес-службу. Сила інтернету..," – написав Арсеній Петрович.

Як уточнює "Комсомольська правда в Україні", дорожній інцидент стався в обід, коли політик прямував до спортивного залу.


ДТП за участю колишнього спікера Верховної Ради відбулося на проспекті Героїв Сталінграду.

Як повідомили в прес-службі Яценюка, позаду "Range Rover" політика автомобіль "Suzuki" порушив правила дорожнього руху - водій неправильно перелаштувався з ряду в ряд. У результаті, авто зіткнулися.

На щастя, нічого страшного не сталося. Пасажири двох іномарок не постраждали. Лише на задньому крилі авто Яценюка залишилася ледь помітна подряпина.

Сторони розійшлися мирно. Обмінялися розписками, що претензій одне до одного не мають, як уточнила прес-секретар Яценюка.

Фото з Facebook Яценюка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів